«Ήμουν σίγουρος για την παραμονή»

Ο Δημήτρης Στασινόπουλος δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή πως η Ζάκυνθος μπορεί να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούσαν στη Γ’ Εθνική

Το εγκώμιο των φιλάθλων της Ζακύνθου έπλεξε ο Δημήτρης Στασινόπουλος, για τη στήριξή τους στην ομάδα της Ζακύνθου. Μάλιστα, ο άσος της ομάδας του Ιονίου επεσήμανε ότι σε καμία στιγμή δεν σκέφτηκε πως μπορεί να υποβιβαστεί, όντας σίγουρος για την παραμονή στη Football League.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τις δηλώσεις του στο ioniansports.gr:

Έζησες την εμπειρία των πλέϊ-άουτ παραμονής, με ότι αυτό συνεπάγεται. Τι είναι αυτό που θα σου μείνει από την όλη διαδικασία; «Αυτό που θα μου μείνει μετά από αυτό το μίνι πρωτάθλημα, είναι ότι μετά από ένα κακό ξεκίνημα ποτέ μα ποτέ, δεν πρέπει να τα παρατάς».

Πόσο ευχαριστημένος έχεις μείνει αυτή την τριετία από την παρουσία του φίλαθλου κόσμου; Έχει βοηθήσει όπως θα έπρεπε; Εσύ άλλωστε προέρχεσαι από μια ποδοσφαιρική περιοχή από το Νομό Κορινθίας, ενώ ήσουν και στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα. Έχεις καλό ποδοσφαιρικό κριτήριο αναμφίβολα… «Αν εξαιρέσω την πρώτη μου χρονιά στη Γ´ που δεν ερχόταν ο κόσμος στο γήπεδο, τις δύο τελευταίες σεζόν ο κόσμος αποτέλεσε την δύναμη μας. Ήταν ο 12ος παίχτης μας και μας έδωσε μεγάλη ώθηση και δύναμη για να φτάνουμε στη νίκη. Δεν είναι τυχαία η ονομασία "κάστρο" που έδωσαν οι αντίπαλες ομάδες στο στάδιο».

Κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν, η Ζάκυνθος γλυκοκοίταζε και τα πλέϊ-οφ ανόδου. Ποιος ο κύριος λόγος της αγωνιστικής κάμψης που ακολούθησε και δε μπόρεσε να φτάσει σε αυτό το μίνι-θαύμα; «Πιστεύω ότι μετά από τις τρεις μεγάλες νίκες στην έδρα μας με Λάρισα, Ολυμπιακό Βόλου και Τύρναβο, υπήρξε μια μικρή χαλάρωση απ’ όλους μας, σε όλους τους τομείς».

Η εντός έδρας ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, ήταν ένα πραγματικό σοκ για όλους. Πως ένιωσες μετά το γκολ του Βουτσιά στις καθυστερήσεις; Πίστεψες ή σου πέρασε έστω από το μυαλό ότι το «τρένο» της παραμονής είχε αρχίσει να χάνεται; Με το χέρι στην καρδιά… «Πραγματικά δεν πέρασε ποτέ απ’ το μυαλό μου ότι η ομάδα θα χάσει το "τρένο" της παραμονής. Ένιωθα σίγουρος ακόμα και μετά το τέλος του εφιαλτικού αυτού παιχνιδιού ότι θα τα καταφέρουμε».

Πως θα περιέγραφες την συνεργασία σου με τον πρόεδρο Στέλιο Γούναρη όλο αυτό το χρονικό διάστημα; «Ο Στέλιος Γούναρης είναι για μένα κάτι παραπάνω από Πρόεδρος. Είναι ένας ποδοσφαιρικός πατέρας-φίλος, που με έχει βοηθήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια με τις συμβουλές του. Οι σχέσεις μας είναι άριστες!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep