«Ομάδα με σωστό πλάνο»

Το μήνυμα του Βασίλη Ταμπάκη μετά την άνετη σωτηρία του Αχαρναϊκού.

Την 6η θέση στον 1ο όμιλο κατέκτησε ο Αχαρναϊκός και εξασφάλισε την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Οι «πράσινοι» σύντομα θα αρχίσουν να υλοποιούν το πλάνο της επόμενης σεζόν, με τον 28χρονο επιθετικό, Βασίλη Ταμπάκη να τονίζει ότι η ομάδα του Μενιδίου απέδειξε πως είχε σωστό πλάνο. Συγκεκριμένα, ο επιθετικός του Αχαρναϊκού, ο οποίος αγωνίστηκε σε 35 αγώνες και σημείωσε 13 τέρματα, ανέφερε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μία ομάδα που έδειξε τη φετινή σεζόν ότι μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο... Ο φετινός Αχαρναϊκός ήταν μία ομάδα που απέδειξε πως αν έχεις σωστό πλάνο, θέληση, σοβαρότητα, υψηλό κίνητρο, πολλή δουλειά και πειθαρχία θα πετύχεις και θα είσαι στο σωστό δρόμο των επιτυχιών... Μία τρελή πορεία αν όχι η καλύτερη μία από τις καλύτερες στην ιστορία του συλλόγου...

Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια. Σε προπονητές, διοίκηση και κόσμο που ήταν πάντα κοντά μας και στις καλές και στις άσχημες στιγμές και πάνω απ' όλα σε όλους τους συμπαίκτες μου. Πάντα πρωταγωνιστής ήταν, είναι και θα είναι ο ποδοσφαιριστής. Λίγες ημέρες ξεκούραση και χαλάρωση και στη συνέχεια πάλι πίσω γι' αυτήν που μας έχει κάνει να την αγαπάμε περισσότερο ίσως και από τον ίδιο μας τον εαυτό. Καλό καλοκαίρι σε όλους με ατελείωτη υγεία».

Last modified onΠαρασκευή, 19 Ιούνιος 2015 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep