Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ικανοποίησαν οι μικροί του Αγροτικού

Η ομάδα του Ευόσμου επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Γαζώρου.

Καλό παιχνίδι έγινε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Εθνικό Γαζώρου, που βρήκε νικητές τους παίκτες του Γιώργου Κούτση με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους πράσινους με χτύπημα φάουλ ο Καρακατσάνης (30') και ισοφάρισε στο 40' ο Χαριτίδης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Καπνίδη στο δεύτερο μέρος, στο 55'. 

Ο Κούτσης χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες και η εικόνα των νεαρών παικτών τον ικανοποίησαν ιδιαίτερα. Για προληπτικούς λόγους εκτός έμειναν οι Τσουκαλίδης, Παπαδόπουλος, Πετρίσεβιτς, Σαχινίδης, Μάντζιος, Γιακουμής, Λαμπάκης και Μερεσιώτης.

Αγροτικός Αστέρας: Γουναρίδης, Καθάριος Π., Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Βοσκόπουλος, Σαμουηλίδης, Βαφέας, Προβατίδης, Καρακατσάνης, Οκομούσης, Παμπόε. Στο β' έπαιξαν και οι: Γιώτας, Καραμουκίδης, Αθανασιάδης, Σαριγιαννίδης, Ελευθεριάδης, Καθάριος Νίκος, Σολομωνίδης, Βλαχόπουλος, Σπαχής.

ΕΘνικός Γαζώρου: Γιαννιώτης, Αραμπατζής, Χαριτίδης, Γαλακτερός, Αγγελόπουλος, Παλάσκας, Κουκόλης, Κωνσταντινίδης, Άγγος, Οξύζογλου, Κρυστάλλης.

 

Last modified onΣάββατο, 04 Φεβρουάριος 2012 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep