Από την Ολλανδία στον Εύοσμο (photo)

Η Ανίτα και ο Ρίνι που μένουν στην Μπρέντα, παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Τύρναβο

Σχεδόν την μισή Ευρώπη διέσχισε ένα ζευγάρι Ολλανδών προκειμένου να δώσει το «παρών» στο ματς του Αγροτικού Αστέρα με τον Τύρναβο. Ο Ρίνι και η Ανίτα, από την Μπρέντα, ταξίδεψαν ως τον Εύοσμο, όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι για την 10η αγωνιστική των play out και έτυχαν εγκάρδιας υποδοχής από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο facebook αναφέρει: «Αγροτικός Αστέρας και στην Ολλανδία!!! Συγκεκριμένα, από την όμορφη Μπρέντα ένα συμπαθέστατο ζευγάρι, η Ανίτα και ο Ρίνι, μας επισκέφτηκαν χθες για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τον Τύρναβο!

Ο Ρίνι είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και πραγματοποιεί ταξίδια σε όλο τον κόσμο για να γνωρίσει ομάδες και γήπεδα. Για τον Αγροτικό Αστέρα έμαθε μέσω ιnternet, τον τράβηξαν τα χαρακτηριστικά της ομάδας και το παραδοσιακό του γήπεδο και αποφάσισε να κάνει το ταξίδι μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να ζήσει την εμπειρία του Δημήτρης Κοντικάκης!

Φυσικά, υποδεχτήκαμε το ζευγάρι όσο πιο εγκάρδια μπορούσαμε και τους κάναμε δώρο διάφορα αξεσουάρ της ομάδας μας! Ο Ρίνι και η Ανίτα έμειναν κατενθουσιασμένοι με τη φιλοξενία και ένα είναι σίγουρο. Ότι κάπου εκεί μακριά στην Ολλανδία, στην πόλη Μπρέντα, από εδώ και πέρα ο Αγροτικός Αστέρας θα έχει σίγουρα δύο φιλάθλους. Dankjewel, Anita en Rini!!!».

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep