«Εκκαθάριση άμεσα»

Ο Χρήστος Μανώλας περιμένει την υλοποίηση της υπόσχεσης από τον μεγαλομέτοχο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο.

Από τις ενέργειες του μεγαλομετόχου του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλου εξαρτώνται και οι στόχοι της νέας σεζόν σύμφωνα με τον Χρήστο Μανώλα. Ο βασικός υποψήφιος να χρηματοδοτήσει την επόμενη χρονιά σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα την εκκαθάριση της ΠΑΕ, διαφορετικά οι «μελανόλευκοι» θα πάνε σε διαφορετικό πλάνο από αυτό που προβλέπει άμεση επάνοδο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στο «pieriasport»:

«Οι στόχοι της ομάδας φέτος για εμένα είναι ξεκάθαροι και τους γνωστοποίησα και στην ΕΚΑΒΗ. Ο Πιερικός θα κάνει πρωταθλητισμό και θα γίνει το πάν για να επιστρέψει στη Β΄εθνική άμεσα. Απλά αυτό δε περνάει μόνο απο το δικό μου χέρι αλλά και απο του προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλου.

Αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ για οποιοδήποτε δικό του λόγο δε τηρήσει τη δέσμευση του να ξεκινήσει άμεσα την εκκαθάριση, τότε κι εμείς θα πάμε σε ένα διαφορετικό πλάνο την επόμενη περίοδο και δε θα βγάλουμε την ομάδα κατηγορία. Δε θέλουμε να ενεργοποιηθεί μια υπερχρεωμένη απο παντού ΠΑΕ και να βαρύνουν εμάς και τον σύλλογο τα χρέη της.

Αν ο Παπαδόπουλος ξεκινήσει όπως δεσμεύτηκε την εκκαθάριση σε 48 ώρες απο την οριστικοποίηση και την επικύρωση της βαθμολογίας στη Β΄εθνική κατηγορία, τότε κι εμείς θα «χτίσουμε» έναν πρωταγωνιστή Πιερικό που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Β΄εθνική. Περιμένουμε λοιπόν να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας η οποίες βρίσκονται σε παράλληλη τροχιά με αυτές του προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός».

Last modified onΣάββατο, 13 Ιούνιος 2015 11:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep