Σε πρώτο πλάνο η Ακαδημία

Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή συμμετείχαν σε επιμορφωτικές συναντήσεις που αφορούσαν την παιδαγωγική και την ψυχολογία

Αποδεικνύοντας καθημερινά πως η άνοδος της ομάδας στη Super League έχει συμβάλει στο να αλλάξει… επίπεδο σε όλους τους τομείς, ο Ηρακλής δείχνει μεγάλη προσοχή μεταξύ άλλων και στις Ακαδημίες του. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του «Γηραιού» παρακολούθησαν επιμορφωτικές συναντήσεις που αφορούσαν την παιδαγωγική και την ψυχολογία.

«Με πρωτοβουλία του τεχνικού υπεύθυνου της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Σάββα Κωφίδη και την εποπτεία του κ. Μάκη Σεντελίδη διοργανώθηκαν και ολοκληρώθηκαν δεκαπέντε (15) δίωρες επιμορφωτικές συναντήσεις, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας. Η επιμόρφωση είχε βιωματικό χαρακτήρα και οι θεματικές που αναπτύχθηκαν αφορούσαν τις σύγχρονες απόψεις της παιδαγωγικής και ψυχολογίας, σύμφωνα με το εγχειρίδιο προπονητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου(UEFA). Εισηγητής ήταν ο εξωτερικός συνεργάτης και πιστοποιημένος εκπαιδευτής των εκπαιδευτών του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού(ΕΟΠΠΕΠ) ψυχολόγος Γιάννης Βαφειάδης.Οι επιμορφωτικές αυτές συναντήσεις-σεμινάρια καταδεικνύουν ότι και τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλάζουν πλέον επίπεδο και λειτουργούν σε ευρωπαϊκά πρότυπα, τα αποτελέσματα των οποίων θα παρουσιασθούν στο εγγύς μέλλον» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep