Το… μήνυμα του Μελισσανίδη

Η κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» και η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας είναι η προτεραιότητες στην ΑΕΚ σύμφωνα με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης

Το… σύνθημα για την επόμενη μέρα θέλησε να δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της γιορτής που έλαβε χώρα στα Σπάτα την Παρασκευή (12/6). Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης στην σύντομη ομιλία του έθεσε δυο στόχους. Πρώτον την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεύτερον την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστεί.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας, τους προπονητές μας. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας θα δούμε ξανά την ΑΕΚ του παρελθόντος. Με τις χαρές και τις επιτυχίες που έχει γνωρίσει η ομάδα μας και με δύο στόχους. Να φτιάξουμε το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και ο δεύτερος στόχος είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, αφού από τη φύση της η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επεσήμανε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους στήριξαν την ΑΕΚ σε αυτά τα δύο δύσκολα χρόνια. Καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω στη μεγάλη κατηγορία με τη δουλειά διοίκησης, παικτών και προπονητικού τιμ».

Επίσης, απευθυνόμενος στον Μελισσανίδη υπογράμμισε: «Πάντα πίστευα πως εσύ μπορείς να φτάσεις την ΑΕΚ στην κορυφή. Ήρθε η ώρα του Αετού μας, της ΑΕΚ. Ξέρω πόσο θέλεις να δεις την ΑΕΚ στην πρώτη θέση, να είναι πάντα ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε όλοι μαζί και θα είμαστε εκεί που θέλουμε όλοι».

Στη συνέχεια παίρνοντας τον λόγο ο Τραϊανός Δέλλας δήλωσε: «Ήταν δύο δύσκολα χρόνια, αλλά τα πιο απαιτητικά είναι μπροστά μας. Ήταν μια γιορτινή μέρα, οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο και όσους βοήθησαν την ομάδα. Κατ’ επέκταση τώρα κλείνει μια μαύρη περίοδος για την ομάδα, μια μαύρη σελίδα. Ξεκινά μια καινούρια περίοδος και θέλω να πιστεύω ότι θα γράψουμε με χρυσά γράμματα καινούριες σελίδες. Προσωπικά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρότερα, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Ξέρετε πως πάντα μιλάω λίγο και προσπαθώ μέσα από τη δουλειά να πω ό,τι θέλω να πω».

Last modified onΣάββατο, 13 Ιούνιος 2015 10:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep