«Τους ξεγελάσαμε όλους»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε ότι ο Τύρναβος δεν θα αφήσει κανέναν να καταστρέψει την προσπάθεια παραμονής.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Ok Radio 104,8 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Τυρνάβου, Απόστολος Χαραλαμπίδης και μίλησε για τον τελικό παραμονής με τον Αγροτικό Αστέρα την Κυριακή (14/06). Εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι «κυανέρυθροι» θα πάρουν το τρίποντο και θα μείνουν στην κατηγορία, ενώ δεν απέρριψε το ενδεχόμενο παραμονής του και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά ο Χαραλαμπίδης δήλωσε:

«Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε. Το καλό είναι ότι από τότε που ήρθα παίζαμε διαρκώς με άγχος και πίεση. Ήταν όλα τα ματς τελικοί. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα, έκαναν μεγάλο αγώνα για να έρθει εκεί που είναι η ομάδα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσαμε να σωθούμε. Τους ξεγελάσαμε όλους. Πετύχαμε νίκες και μπήκαμε για τα καλά στη διεκδίκηση της παραμονής. Δεν θα αφήσουμε καν΄ρναν να μας καταστρέψει αυτή την προσπάθεια».

Ο Χαραλαμπίδης ανέφερε ακόμα ότι δεν έχει ξεχάσει την ήττα από τον Φωκικό στην κανονική σεζόν, αλλά στάθηκε στο μέταλλο των παικτών του και υπογράμμισε ότι το μόνο που φοβάται είναι τον κακό εαυτό της ομάδας του. «Μετά το 2-2 με τη Ζάκυνθο ορκιστήκαμε να ανακάμψουμε. Θα ήταν ηλίθιο αν την ξαναπατούσαμε. Το ματς στον Αγροτικό Αστέρα είναι πολύ δύσκολο, αλλά στα δύσκολα τα έχουμε καταφέρει».

Για την επόμενη μέρα και αν θα τον βρει στον πάγκο του Τυρνάβου, είπε:

«Δέχτηκα δελεαστική πρόταση από την Κύπρο και από ομάδα που έχει βγει στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό, όμως να υπάρχουν και τα κατάλληλα εφόδια. Το μυαλό μου είναι εδώ. Θα γίνει κουβέντα μετά το τέλος των πλέι άουτ και αν τα βρούμε μπορεί να μείνω εδώ».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep