«Τη Λεωφόρο θα θυμάμαι...»

Αναφορά του Παναιγιαλείου στην επέτειο 20 χρόνων από την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Είκοσι χρόνια από το ιστορικό μπαράζ του Παναιγιαλείου στο γήπεδο της Λεωφόρου απέναντι στην Αχαϊκή συμπληρώθηκαν την Τετάρτη (10/06). Η «μαύρη θύελλα» τότε με τη συμπαράσταση περίπου 10.000 οπαδών της είχε επικρατήσει 2-0 και πανηγύρισε την επιστροφή της στη Γ' Εθνική. Η ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να αγνοήσει την επέτειο αυτή και ανέφερε:

Συμπληρώνονται σήμερα 20 χρόνια από το ιστορικό μπαράζ της Λεωφόρου με αντίπαλο την Αχαϊκή, για την επιστροφή της ομάδας μας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι χαρακτηρίστηκε κομβικό για την νεότερη ιστορία του συλλόγου και έχει μείνει στη μνήμη όλων για την τεράστια κινητοποίση των χιλιάδων φιλάθλων μας που παραβρέθηκαν στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Για την ιστορία η Μαύρη Θύελλα επικράτησε του αντιπάλου της με σκορ 2-0 στην παράταση με τους Δημήτρη Σπανό (94΄) και Παναγιώτη Κούση (105΄) να σημειώνουν τα γκολ. Η ομάδα του αείμνηστου προέδρου Πέτρου Παλαιολογόπουλου γνώρισε ανεπανάληπτες στιγμές θριάμβου κατά την επιστροφή της στο Αίγιο, όπου χιλιάδες Αιγιαλείς την αποθέωσαν.

Media

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 15:43

1 comment

  • kilbil1
    kilbil1 Τετάρτη, 10 Ιούνιος 2015 22:47 Comment Link

    Αξεχαστες στιγμες που θα μεινουν για παντα χαραγμενες στις καρδιες μας.......ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ...

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep