«Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής»

Την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες των παικτών του και την αισιοδοξία του για την παραμονή εξέφρασε ο τεχνικός του Τυρνάβου, Απόστολος Χαραλαμπίδης

Αισιόδοξος πως ο Τύρναβος θα καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία εμφανίζεται ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως στο προσεχές ματς με τον Αγροτικό Αστέρα το κίνητρο θα το έχουν οι παίκτες του, επισημαίνοντας πως θα είναι κρίμα ό,τι έχτισαν ως τώρα να το γκρεμίσουν. «Πήραμε ανάσες, είχαμε και δυο μέρες ρεπό μετά το κουραστικό ταξίδι στη Ζάκυνθο» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στο flnews.gr με αφορμή το… ξεκούραστο τρίποντο με τον Πιερικό.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η προετοιμασία πάει καλά, τα παιδιά πιστεύουν στους εαυτούς τους. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας τον στόχο. Η ομάδα είναι καλά στα ματς των play out, θα δείξουμε καλό πρόσωπο. Άλλωστε το κίνητρο το έχουμε εμείς. Θεωρώ ότι με την καλή εικόνα που θα δείξουμε θα διεκδικήσουμε αυτό που πρέπει για να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα. Κάνουμε τεράστια προσπάθεια και είναι κρίμα να τα γκρεμίσουμε όλα. Αυτό που έγινε φέτος είναι θαύμα. Θα καταθέσουμε την ψυχή μας».

Επίσης, πρόσθεσε: «Όταν ήρθα στην ομάδα μας είχαν τελειωμένους. Στα play out δεν ξεκινήσαμε καλά λόγω ατυχίας αλλά δείξαμε ότι δεν ήταν έτσι. Πιστεύω ότι θα τα δώσουμε όλα».

Κλείνοντας, αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας τόνισε πως εκτός πλάνων είναι μόνο ο τιμωρημένος λόγω καρτών Καραμανλής, με το απουσιολόγιό του να είναι άδειο από τραυματίες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep