«Πρώτα η νίκη και μετά τα… ευχάριστα»

Ο Άγγελος Διγκόζης προσπαθεί να κρατήσει προσηλωμένους τους παίκτες του στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Σε δυο… μέτωπα θα έχουν το μυαλό τους άπαντες στις τάξεις του Αιγινιακού, κατά τη διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής των play out. Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει στην παραμονή, επιζητώντας παράλληλα νίκη του Αγροτικού Αστέρα επί του Τυρνάβου. Κατατοπιστικότατος και ειλικρινής ήταν στις δηλώσεις του ο Άγγελος Διγκόζης που μιλώντας στο flnews.gr επεσήμανε αρχικά: «Πάμε να κερδίσουμε, ένα ματς είναι, έχουμε 33% πιθανότητες».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Να κοιτάξουμε το δικό μας αποτέλεσμα και να περιμένουμε μετά τα ευχάριστα από τον Εύοσμο. Αυτό που προσπαθώ είναι με την εμπειρία που έχω να τους κάνω να ασχοληθούν μόνο με την Καρδίτσα. Σίγουρα είναι λογικό το μυαλό να είναι και στον Εύοσμο».

Όσο για τα αγωνιστικά, όπως τόνισε ο τεχνικός του Αιγινιακού δεν θα έχει στη διάθεσή του λόγω καρτών τον Φαμπίνιο, όπως σας είχε ενημερώσει το flnews.gr, αλλά και τον Ντεβέσα που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αντιθέτως είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τον Καζάκη.

Last modified onΤρίτη, 09 Ιούνιος 2015 21:59

1 comment

  • ΜΑΚΗΣ
    ΜΑΚΗΣ Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015 22:14 Comment Link

    4 διαιτητες και 10 δικαστες να φέρετε η ΖΑΚΥΝΘΑΡΑ σας κερδισε πανάξια!
    Τα παιχνιδια στο γηπεδο κρίνονται και οχι στην διαπλοκή που θέλετε να προάγει το σωματειο σας!
    Οταν δεν εχετε ομαδα μονο ετσι μπορείτε να προσπαθήσετε για την παραμονή σας!
    Επειδη υπαρχει μελλον και για τα δυο σωματεια κοιταξτε να περασετε καλα τον επομενο χρόνο στην Γ εθνικη και πρακτικές αλαφουζου αφηστε τις κατα μέρους και μην δημιουργείτε εντυπωσεις και περαιτέρω εντάσεις!
    ΥΓ
    Τελικα αυτο που όλοι ελεγαν οτι θα τα κανετε πλακακια να μας ριξετε με ολες σας τις δυνάμεις ηταν περα για περα αλήθεια και το αποδεικνύει η απο κοινου εφεση σας! Δεν τα καταφερατε στο γηπεδο, δεν θα τα καταφέρετε και τώρα!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep