Νόλης: «Καλύτερη η Καρδίτσα»

Την ανωτερότητα της Αναγέννησης παρααδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής της Ζακύνθου, Δημήτρης Νόλης.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια τη Ζάκυνθο, σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας των Επτανήσων, Δημήτρη Νόλη. Κατά τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 σε βάρος της ομάδας του, η αποβολή του Καμπούρη έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.
Αναλυτικά όσα είπε: «Καταρχάς θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες και των δύο ομάδων για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο φινάλε του πρωταθλήματος. Για τη δική μας ομάδα το πρωτάθλημα τελείωσε ουσιαστικά την προηγούμενη αγωνιστική, όπου εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την παραμονή και ήρθαμε να αγωνιστούμε σε ένα παιχνίδι, δίνοντας ευκαιρίες σε κάποια νεαρά παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα αγωνιστήκαμε καλά. Βρεθήκαμε να παίζουμε με 10 παίκτες αρκετά νωρίς. Εκεί νομίζω ότι χάθηκαν κάποιες ισορροπίες. Ξέραμε ότι η Αναγέννηση θα είχε άγχος λόγω της βαθμολογικής συγκομιδής που ήθελε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ήταν πολύ σημαντικό γι’αυτήν, όμως νομίζω ότι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και κατάφερε να πάρει το παιχνίδι. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) και ελπίζω η Αναγέννηση να παραμείνει στην κατηγορία. Σαφώς θα έχει ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή όμως θεωρώ ότι η ομάδα έχει καλή δυναμική. Έχει γίνει μία καλή δουλειά και ελπίζω να τα καταφέρει».
Τους παίκτες εκπροσώπησε στη στυνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πολίτης, που δήλωσε: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στην τεχνική ηγεσία, στους προπονητές μου, στη διοίκηση. Κάναμε έναν μεγάλο άθλο από την αρχή της χρονιάς και καταφέραμε να μείνουμε κατηγορία κάτω από δύσκολες συνθήκες. Όλα τα παιδιά δώσαμε το 100% και ο κόσμος μας βοηθούσε πάντα από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν. Όσον αφορά το παιχνίδι, η Καρδίτσα ήθελε από την αρχή το ματς, αφού ήταν μονόδρομος γι’αυτήν. Εμείς μπήκαμε νωχελικά, με νέα 11άδα και χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για τη δίκαιη νίκη και καλή συνέχεια. Εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep