Γενική συνέλευση στον Παναιγιάλειο

Στον Ερασιτέχνη Παναιγιάλειο θα πραγματοποιήσουν ΓΣ στις 19 Ιουνίου.

Γενική συνέλευση για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, αλλά και τον ορισμό ημερομηνίας για διεξαγωγή εκλογών με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιήσει στις 19 Ιουνίου ο Ερασιτέχνης Παναιγιάλειος.
Η ανακοίνωση:
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Καλείστε σε Γενική Συνέλευση των μελών τού «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ», που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7μ.μ., στα γραφεία τού συλλόγου (Ανδρονοπούλου 4, πρώτος όροφος) με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός
2) Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.
Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, την ίδια ώρα (δηλ. στις 7μ.μ.), αλλά αυτή τη φορά στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Αιγίου (οδός Χιλιάρχου Ορεινού 20), με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.
Κατά την ημερομηνία αυτή η Γενική Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών που θα παραστούν.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη».

Last modified onΔευτέρα, 08 Ιούνιος 2015 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep