«Στο γήπεδο ό,τι πήραμε»

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης ζήτησε στήριξη ενόψει της νέας σεζόν.

Απολογισμό των πλέι άουτ έκανε ο προπονητής του Παναιγιαλείου, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ουσιαστικά έδειξε σα να μιλούσε τελευταία φορά σε συνέντευξη εντός έδρας αγώνα. Βέβαια, ο ίδιος έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει, αν και στον Πλατανιά θεωρούν δεδομένο ότι θα κατηφορίσει στην Κρήτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκουτσίδης έπειτα από τη νίκη (2-0) σε βάρος της Ερμιονίδας:

«Δεν θα πω πολλά για το παιχνίδι. Απέναντί μας είχαμε έναν ισχυρό αντίπαλο με πολλές ελλείψεις και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Σημειώσαμε δύο γρήγορα γκολ και κάναμε διαχείριση για να είμαστε φρέσκοι ενόψει του δύσκολου αγώνα στα Ψαχνά. Απώτερος στόχος μας είναι ένας πόντος για να μείνουμε στην κατηγορία. Θα πω με την ευκαιρία ότι πρέπει να είστε περήφανοι πάνω από όλα σαν Αιγιώτες που έχετε αυτή τη διοίκηση και αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Έδωσαν μεγάλο αγώνα, έχτισαν μία πολύ καλή ομάδα και έδωσαν την ψυχή τους σε αυτό τον Γολγοθά με απώτερο στόχο τη σωτηρία. Μέχρι τώρα ειπώθηκαν πολλά από άλλες ομάδες, όχι κρίθηκαν παιχνίδια εκτός γηπέδων. Έως και σήμερα ό,τι πήρε ο Παναιγιάλειος το πήρε με την αξία του και ό,τι έχασε το ίδιο. Είτε ήμασταν καλοί, είτε κακοί ό,τι κερδίσαμε το πήραμε με την αξία μας. Να στηρίξετε αυτή την ομάδα, γιατί όπως λέει η παροιμία: «ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται. Εκεί φαίνονται και διακρίνονται αυτοί που αξίζουν. Είναι αμαρτία από τον θεό αυτή η προσπάθεια να μην στηριχτεί από όσους αγαπούν την ομάδα. Και δόξα τω Θεό είναι πολλοί, αλλά να το δείχνουν κιόλας. Η κριτική είναι πολύ εύκολο να γίνεται, αλλά η ουσία μετρά».

Και συμπλήρωσε:

«Να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς που όσο ήμουν εδώ βοήθησαν και στα εντός και στα εκτός, μας ακολούθησαν ειδικά στα μπαράζ. Δεν μπορέσαμε να τον ικανοποιήσουμε σε κάποια ματς. Την Κυριακή να πάρουμε αυτό που χρειάζεται, ώστε του χρόνου η ομάδα να οργανωθεί ακόμα καλύτερα και να λειτουργήσει σαν ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Χρειάζεται, όμως τη βοήθεια όλων. Αξίζει η πόλη μία τέτοια ομάδα, αλλά χωρίς στήριξη θα είναι πολύ δύσκολο».

Απόδοση: flnews.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep