«Έκλεισε ο κύκλος»

Αποχαιρετιστήρια δήλωση του Νίκου Βαγιωνάκη από τον ΑΟΧ.

Τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά παραιτήθηκαν και ένα εξ αυτών με δήλωσή του ευχήθηκε καλή δύναμη σε όσου τρέξουν τους Κρητικούς. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Βαγιωνάκης ανέφερε:

«Ένας κύκλος έκλεισε για εμένα και αναφέρομαι σε αυτά τα δύο χρόνια που ήμουν μέλος στην διοίκηση του ΑΟΧ με τον Ν.Κατσιγιάννη και τον Μ.Τζουγκαράκη. Πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας αυτές τις δύο χρονιές ήταν απόλυτα επιτυχημένη, η ομάδα απέκτησε χαρακτήρα και προσωπικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έκανε όλους τους φιλάθλους της υπερήφανους.

Σίγουρα υπήρχαν και άσχημες στιγμές, σίγουρα όλα δεν ήταν τέλεια, δεχτήκαμε πόλεμο από ανθρώπους που πάντα είναι κακόβουλοι και κακοπροαίρετοι και δυστυχώς προέρχονται μέσα από τα "σωθικά" της ίδιας της ομάδας. Όμως όλα αυτά για μένα είναι πλέον περασμένα ξεχασμένα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Ν. Κατσιγιάννη και τον Μ.Τζουγκαράκη για την τιμή που μου έκαναν να είμαι μέλος στις διοίκησης τους. Το σύνδεσμο φιλάθλων Blue - boys που πάντα ήταν δίπλα μας και όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν αυτό το χρονικό διάστημα. Καλή δύναμη στους ανθρώπους που θα τρέξουν την ομάδα από εδώ και στο εξής!
Νίκος Βαγιωνάκης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep