Η επιστροφή του Ηρακλή (photos)

Η αποστολή του Ηρακλή επέστρεψε στη βάση της μετά την κατάκτηση της ανόδου στην Κόρινθο!

Σκοπός επετεύχθη στον Ηρακλή. Η ισοπαλία χάρισε την άνοδο στον Γηραιό, η αποστολή του οποίου επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/6) στη βάση της. Κατά την άφιξη των «κυανόλευκων», μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης, αποκάλυψε ότι έως την Παρασκευή (5/6) θα έχουν τελειώσει τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων.
«Πρώτα οι δικοί μας παίκτες και μετά άλλοι. Το είχα πει από το καλοκαίρι. Αύριο θα πρέπει να τελειώσουμε με το θέμα αυτό. Η ομάδα θέλω να χτυπάει Ευρώπη κάθε χρόνο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θέλω με όλη την καρδιά μου η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει. Δώσαμε χαρά σε όλο τον κόσμο που μας στηρίζει. Πιστεύω θα κάνουμε μια μικρή γιορτή».
Για το κασκόλ σχολίασε: «Δεν το αφήνω ποτέ. Θα είναι ακόμα και στον τάφο μου». Για τον κόσμο υποστήριξε: «Ο κόσμος μας είναι ο καλύτερος κόσμος της Ελλάδος. Η ομάδα χθες ήθελε λίγη ώθηση και την είχε από τον κόσμο που ήταν εκεί. Αυτοί που θα έρθουν θα είναι σοβαροί».
Από την πλευρά του ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον Σίλβα Κλέιτον, για τον οποίο είναι δεδομένο πως θα γίνει πρόταση: «Ο Κλέιτον είναι ένας καλός παίκτης. Τον πρόλαβα στα τελευταία μου χρόνια ως ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Θα συζητήσουμε και με τον πρόεδρο τις επόμενες ημέρες».

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 19:40

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep