«Με ψίχουλα δεν γίνεται...»

Συγκλονισμένος δήλωσε για την παραμονή της Ζακύνθου ο πρόεδρος, Στέλιος Γούναρης.

Έκκληση στους φιλάθλους, αλλά και στην τοπική αρχή να βοηθήσουν τη Ζάκυνθο, ώστε να διαγράψει πορεία σωτηρίας και την επόμενη σεζόν απηύθυνε ο Στέλιος Γούναρης. Ο πρόεδρος της ομάδας του Ιονίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Τύρναβο (2-0) και την παραμονή στην κατηγορία σε δηλώσεις του στο «ioniansports» έκρουσε το καμπανάκι ενόψει της επόμενης χρονιάς. Αναλυτικά είπε:

«Είμαι συγκλονισμένος έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Είναι κάτι που άξιζε η Ζάκυνθος πριν μπει στα πλέι άουτ και η χαρά είναι μεγάλη. Να μείνουν όλοι κοντά στην ομάδα, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να πάει μπροστά. Η ομάδα έχει κουραστεί, οι άνθρωποί της έχουν κουραστεί γιατί είναι λίγοι. Βλέπουμε άλλες ΠΑΕ με 1 και 1,5 εκατ. ευρώ να μην τα καταφέρνουν και εμείς είμαστε ψηλά με ψίχουλα. Να βοηθήσουν οι άνθρωποι που διοικούν, ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος. Να μην μείνουν στα λόγια.

Με τα ισχύοντα η Ζάκυνθος δεν μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες σε ένα πρωτάθλημα 20 ομάδων με τον Άρη και μεγάλους αντιπάλους και είναι δύσκολο να την κρατήσουμε με τα ψίχουλα όπως κάναμε τα προηγούμενα χρόνια».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 11:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep