«Με την καρδιά μου το όνειρο της ανόδου»

Πανευτυχής ο Σπύρος Παπαθανασάκης για την άνοδο του Ηρακλή στη Superleague.

Μετά το 1-1 του Ηρακλή με την Παναχαϊκή που χάρισε την άνοδο στον Γηραιό, ο ιδιοκτήτης του Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να είμαι σε αυτή την υπέροχη ομάδα. Είχαμε πολλές προκλήσεις, όμως τις περάσαμε όλες. Ο προπονητής μας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, έκανε καλή δουλειά, οι παίκτες μας έπαιξαν με την καρδιά τους, με την ψυχή τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με όλες τις ομάδες που παίξαμε και μας έκαναν πιο γερούς».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο αυτή η άνοδος: «Ηθελα με όλη την καρδιά μου να το κάνω αυτό. Για όλους τους Ηρακλειδείς στην Ελλάδα, για τη Θεσσαλονίκη. Ηταν το όνειρο που είχε ο κόσμος και το κάναμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για την επόμενη σεζόν: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαστε μια καλή και καθαρή ομάδα. Να παίζουμε με την καρδιά μας, να έχουμε καλή οργάνωση και μια μέρα να γίνει ο Ηρακλής μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όχι μόνο της Ελλάδας».

Για τα διαρκείας, τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές: «Θα αρχίσουμε από αύριο τα διαρκείας. Χρειαζόμαστε βοήθεια για να κάνουμε καλή ομάδα του χρόνου. Αύριο αρχίζουμε για να υπογράψουμε τις ανανεώσεις και κοιτάμε κι άλλους καλούς παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Δεν θα κάνουμε πολλές αλλαγές».

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 23:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep