«Αξίζει να σωθεί η Καλλιθέα»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μίλησε για την υπερπροσπάθεια της Επισκοπής και είπε τα καλύτερα για την Καλλιθέα.

Ο τεχνικός της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς δήλωσε πως η ομάδα του θα συνεχίσει την προσπάθειά της και σε κάθε αγώνα θα αντιμετωπίζει όσα προβλήματα βγαίνουν. Αναλυτικά η τοποθέτησή του μετά την ήττα (3-1) από την Καλλιθέα:

«Εμείς κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να προλάβουμε να μπούμε στα play out και καλύψαμε την μεγάλη βαθμολογική διαφορά που είχαμε από τις υπόλοιπες ομάδες. Δυστυχώς, όμως, μετά την πρώτη ήττα μας από τον Παναιγιάλειο σε αυτή τη σειρά των αγώνων οι συνθήκες έγιναν πιο δύσκολες και διαφορετικές σε όλα τα επίπεδα. Σε αρκετά παιχνίδια είμαστε υποχρεωμένοι μεταξύ άλλων να χρησιμοποιούμε και ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ομάδας, ή άλλους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την εμπειρία να ανταποκριθούν σε αυτούς τους ανταγωνιστικούς ρυθμούς.

Σήμερα η ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω ότι βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο μέρος, αλλά παρά την βελτίωση δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλιθέας που είναι ένας σύλλογος που αξίζει περισσότερο να μείνει στην κατηγορία σύμφωνα με την εικόνα που έχω από τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μου με όλους τους αντιπάλους».  

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιούνιος 2015 23:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep