Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και Κούτσης και Στεφανίδης!

Έπιασε αμέσως δουλειά η νέα διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα.

 

Μετά την παραίτηση του Κώστα Ριαβόγλου από τον προεδρικό θώκο ο πρώην γενικός αρχηγός Παύλος Χατζηγεωργιάδης ανέλαβε να «τρέξει» τους «πράσινους», εκτελώντας χρέη προέδρου. Οι κινήσεις του άμεσες…

 

Αρχικά η ομάδα του Εύοσμου συμφώνησε με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή Γιώργο Κούτση, ώστε αυτός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Βοηθός του και γυμναστής θα παραμείνει ο Σήφης Μωυσίδης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο πρώην τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα, Γιάννης Θεοφάνους. Στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή θα είναι ο Ανέστης Τσιτενίδης, πρώην προπονητής της ομάδας Νέων.

 

Επίσης, οι «σταχυοφόροι» προχώρησαν και σε μία σπουδαία μεταγραφή, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έδωσαν τα χέρια με τον πρώην αρχηγό της Ηλιούπολης, Στάθη Στεφανίδη, αδερφό του Νέστωρα που αγωνιζόταν πέρυσι στον Εύοσμο.

 

Παράλληλα ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις συμβολαίων 13 ποδοσφαιριστών! Πρόκειται για τους Χρήστο Λαμπάκη, Στέφανο Γουναρίδη, Γιώργο Τσουκαλίδη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Σωτήρη Κωνσταντινίδη, Κώστα Μερεσιώτη, Βαγγέλη Αβραμόπουλο, Άγγελο Φοιρό, Θοδωρή Τσάτσα, Χάρη Νικολόπουλο, Μπάμπη Βουτσά, Πέτρο Οκομούση και Νίκο Σαμουηλίδη.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep