«Αφού φύγαμε ζωντανοί...»

Έξαλλοι στον Αιγινιακό με τους προπηλακισμούς στη Ζάκυνθο.

Πολλά χρόνια πίσω πήγε το ποδόσφαιρο στη Ζάκυνθο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι άνθρωποι του Αιγινιακού. Ο προπονητής, Άγγελος Διγκόζης για πρώτη φορά δεν ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Καρανικόλας υποστήριξε ότι κινδύνευσαν παιδιά και στάθηκε στο γεγονός ότι στο τέλος οι «κυανόλευκοι» έφυγαν ζωντανοί από το γήπεδο!

Ο Καρανικόλας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που κατάφεραν και βγήκαν σώοι και αβλαβείς κάτω από αυτές τις συνθήκες. Από το Σάββατο που ήρθαμε στο νησί μας προπηλάκισαν. Όλα όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και στο ημίχρονο πάνε πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο. Ελπίζω ο Υφυπουργός να πήρε μία γεύση, αφού ήταν στο γήπεδο.

Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε στην ομάδα με τον Γιάννη Νιώπα. Κινδύνευσαν ζωές και μικρά παιδιά που ήταν μαζί μας με την αποστολή. Στο τέλος χάσαμε και, ευτυχώς, φεύγουμε ζωντανοί».

Ο τεχνικός, Άγγελος Διγκόζης είπε:

«Θα ήταν ασέβεια να μιλήσω για παιχνίδι βάσει των όσων ζήσαμε από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Είναι η πρώτη φορά που δεν θα ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου που προσπάθησαν για το αποτέλεσμα κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep