«Τρομερό ντεμαράζ»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Ήρωες χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Τυρνάβου, Απόστολος Χαραλαμπίδης μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Όπως δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Κρίνονταν πάρα πολλά σήμερα. Κάναμε ένα τρομερό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές και φτάσαμε τους 14 βαθμούς. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, διότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Καταφέραμε να βάλουμε ένα όμορφο γκολ στο δεύτερο, κρατήσαμε το σκορ και πήραμε μια νίκη που κρίνει πολλά για το μέλλον. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι είναι ήρωες. Το είχα πει και στην Καρδίτσα ότι η ομάδα θα σωθεί και κάποιοι δεν το πίστευαν. Συγχαρητήρια και στον συνάδελφό μου, τον κύριο Θεοδοσιάδη».

-Τι άλλαξε τις τελευταίες αγωνιστικές;

«Δεν άλλαξε κάτι. Έτσι ήμασταν και έτσι παίζαμε, απλά ήμασταν άτυχοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

-Για τους πανηγυρισμούς:

«Λογικό είναι όταν έχουμε κάνει αυτό το ντεμαράζ να πανηγυρίζουμε. Αλλά από αύριο πρέπει να το διαχειριστούμε».

Από τους παίκτες του Τυρνάβου, μίλησε ο Φώτης Κισκαμπάνης, που τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για τα λόγια του. Για το παιχνίδι, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Πριν τέσσερις αγωνιστικές, μας είχαν ξεγραμμένους και είχα πει τότε ότι δεν τελείωσε κάτι, όπως επίσης το λέω και τώρα, δεν τελείωσε κάτι. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος για την παραμονή. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Γιώργο Μπασδέκη, που με βοήθησε πολύ φέτος σε κάποιες δύσκολες στιγμές».

Πηγή: athleticlarissa.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep