«Οι Ιτσιομπίρηδες της Πιερίας»

Η Ζάκυνθος εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην ποδοσφαιριστή της, Αλέξανδρο Μπίρη.

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Ζάκυνθος, σχεδόν δύο μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Οι Επτανήσιοι εκτόξευσαν βέλη σε βάρος του πρώην παίκτη τους, Αλέξανδρο Μπίρη, ο οποίος είχε κινηθεί νομικά σε βάρος της ΠΑΕ για να διασφαλίσει τα χρήματά του. Μάλιστα, βάσει των όσων αναφέρονται στην ανακοίνωση, λίγο έλειψε το ματς να μην οριστεί, αλλά όπως υπογράμμισε η διοίκηση: «Ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους το παιχνίδι θα γίνει κανονικά».

Κάτι ανάλογο είχε πράξει προ ημερών και ο Ίτσιος του Αιγινιακού, με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Πιερικό και εν τέλει οι Κατερινιώτες να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα. Εξ ου και το ''Ιτσιομπίρηδες'' που ανέφερε η Ζάκυνθος στην ανακοίνωσή της ενόψει του αγώνα με τον Αιγινιακό.

Η ανακοίνωση: «Το φάντασμα «Ίτσιος» με την επωνυμία Άλεξ Μπίρης περιπλανόταν πάνω από τον ουρανό της Ζακύνθου για πολύ ώρα σήμερα το μεσημέρι. Ευτυχώς ή δυστυχώς για κάποιους το παιχνίδι Ζάκυνθος- Αιγινιακός θα γίνει κανονικά την Κυριακή στις 17.30 και ο νικητής θα βγει στον αγωνιστικό χώρο. Καλωσορίζουμε τους Ιτσιομπίρηδες της Πιερίας και καλούμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού να βρεθεί κοντά στην τιτάνια προσπάθεια μας, για παραμονή στη Β” Εθνική. Να δείξει αυτοσυγκράτηση στις όποιες προκλήσεις δεχτεί και να βάλει πάνω απ” όλα το συμφέρον της ομάδας, που δεν είναι άλλο από την σωτηρία».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Μάιος 2015 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep