Το κοινωνικό πρόσωπο του Παναιγιαλείου

Την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών στηρίζει ο Παναιγιάλειος.

Στην πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ου 7ου δημοτικού σχολείου Αιγίου αποδέχτηκε ο Παναιγιάλειος. Έτσι, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη (28/05) για να στηρίξει την εθελοντική προσφορά μυελού των οστών.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου, όπου, παρουσία μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, εκπρόσωποι του Κέντρου Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, του Πανεπιστημίου Πατρών, μίλησαν για την αναγκαιότητα προσφοράς στον συνάνθρωπο, με στόχο την εγγραφή εθελοντών αιμοδοτών και στην πόλη τού Αιγίου.

Η «μελανόλευκη» αντιπροσωπεία που αποτελείτο από ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και μέλη τής διοίκησης ενημερώθηκε από τους ανθρώπους του Κέντρου για την όλη διαδικασία καθώς και για τον τρόπο λειτουργίας του εξαιρετικά δραστήριου κοινωνικού φορέα τής περιοχής.

Η προχθεσινή παρουσία της «Μαύρης Θύελλας» στη συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ένα ακόμα έμπρακτο δείγμα τής βαρύνουσας σημασίας που δίνει η διοίκηση σε θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως στέκεται αρωγός στις κοινωνικές δράσεις με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων και φορέων κοινωνικής μέριμνας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep