«Μας συσπειρώνει η απόφαση»

Αντίδραση της Αναγέννησης Καρδίτσας για την απόρριψη της έφεσης.

Απίθανο ήταν λίγο πριν το φινάλε των μπαράζ να άλλαζε ο τρόπος βαθμολόγησης των ομάδων. Η Αναγέννηση Καρδίτσας επεδίωξε να αποκτήσει έναν επιπλέον πόντο, αλλά η έφεσή της απορρίφθηκε, με την ΠΑΕ να αντιδρά και να τονίζει μεταξύ άλλων:

«Δεν φτάνει που ουσιαστικά αφαιρέθηκε το πλεονέκτημα των 2 βαθμών που κατέκτησε με μεγάλη προσπάθεια, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην κανονική περίοδο, δεν φτάνει που όλες οι άλλες ομάδες στα play out πήραν ουσιαστικά ξεκούραστα εξάποντα λόγω της απόσυρσης του Πιερικού, στην Αναγέννηση δεν έδωσαν και τον βαθμό που δικαιούνταν βάσει ερμηνείας υπολογισμού των μπόνους στην ειδική βαθμολογία των play out.

Η έφεση που έκανε η ομάδα της Καρδίτσας στην ΕΠΟ για τη βαθμολογία των play out, ζητώντας να ξεκινήσει με 3 βαθμούς κι όχι με 2, όπως δηλαδή συνέβη με τη Ζάκυνθο που με τον ίδιο υπολογισμό ξεκίνησε με 6, απορρίφθηκε και έτσι η βαθμολογία μένει ως έχει. Η Αναγέννηση μέχρι στιγμής ό,τι έχει πάρει από βαθμούς σ' αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία το έχει πάρει με τους αγώνες της στο γήπεδο και αυτό θα κάνει και στη συνέχεια.

Η εξέλιξη αυτή όχι μόνο δεν την πτοεί, αλλά τη συσπειρώνει ακόμα περισσότερο. Όχι μόνο δεν φοβάται τα επερχόμενα δύο εκτός έδρας ματς που δίνει σε Αλκαζάρ και Εύοσμο, αλλά θα πάει συσπειρωμένη να διεκδικήσει τη νίκη»!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep