Περιμένουν συμπαράσταση

Πλήρης ο... αδειούχος Τύρναβος για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι τρεις διαδοχικές νίκες στα πλέι άουτ και η άδεια που εξασφάλισε η ΠΑΕ για το προσεχές πρωτάθλημα έχουν δημιουργήσει εξαιρετικό κλίμα στον Τύρναβο. Την Κυριακή (31/05) οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν το τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και εννοείται ότι περιμένουν συμπαράσταση από τους κόσμο τους.

Όπως ανέφερε η θεσσαλική ΠΑΕ:

«Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του θα δώσει ο Τύρναβος απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ομάδα που ξεκίνησε αυτό το Μαραθώνιο πρωτάθλημα. Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, οι ποδοσφαιριστές του Απόστολου Χαραλαμπίδη επιζητούν το πιο σημαντικό τρίποντο όλου του πρωταθλήματος... Ας στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια της ομάδας που μας έκανε τόσο περήφανους φέτος. Διεκδίκησε όλους τους βαθμούς εντός αγωνιστικών χώρων, μας εκπροσώπησε επάξια στο θεσμό του Κυπέλλου, περνώντας αήττητη στην επόμενη φάση, αποκλείοντας την ΑΕΛ Καλλονής και αναμετρήθηκε στα ίσα με όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Ένα τελευταίο χειροκρότημα για φέτος ως επιβράβευση για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και όλους όσους προσέφεραν τα μέγιστα για να ανταπεξέλθει η ομάδα στην πολύ δύσκολη αυτή χρονιά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep