«Δεν θα πληρώσουν οι παίκτες»!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος απόρησε με τα δημοσιεύματα.

Για το θέμα που διέρρευσε με την απόφαση της διοίκησης να πληρώσουν οι ποδοσφαιριστές της φανέλες που είχαν πετάξει στους οπαδούς τοποθετήθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στην Παναχαϊκή. Όπως υποστήριξε:

«Το είπε από το πρώτο παιχνίδι ο Βαγγέλης Πλεξίδας και κάποιοι το έβγαλαν τώρα. Δεν συμφωνώ, αλλά το ξέραμε από την αρχή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγήκαν και από πού αυτά τα δημοσιεύματα. Πιστεύετε ότι το έβγαλαν οι παίκτες; Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Οι παίκτες δεν νομίζω ότι θα πληρώσουν τις φανέλες. Ο κόσμος της ΑΕΛ έχει ήδη αγκαλιάσει την ομάδα. Αυτά που λέτε για τις φανέλες εμείς δεν τα ακούμε, μένουν στα αποδυτήρια».

Για τον αγώνα ανέφερε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή γιατί είναι μια ομάδα αρκετά καλή. Παίζει καλά στις αντεπιθέσεις και αυτό το ξέραμε από την αρχή. Ήμασταν καλοί. Αντί για 1-0 έπρεπε να κερδίσουμε με 4-0. Είχαμε ένα δοκάρι, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έβγαλε αρκετές αποκρούσεις. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έπαιξε στην Πάτρα και την κερδίσαμε και αυτο κάναμε και εδώ παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Έχουμε πρόβλημα με τις κάρτες. Θα ψάξουμε όμως να βρούμε λύσεις όπως κάναμε και σήμερα. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς, αλλά έτσι είναι η μπάλα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Μας έχει κερδίσει εδώ, είναι μια έμπειρη ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Με Απόλλωνα, ΑΕΚ και Ηρακλή παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε. Υπεύθυνοι όμως είμαστε εμείς. Δικιά μου δουλειά είναι να γινόμαστε καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να είμαστε στους 16 βαθμούς. Από την σημερινή εμφάνιση δεν ξεχωρίζω κανέναν. Δούλεψαν όλοι πολύ καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ομάδα. Η διαιτησία ήταν αρκετά καλή. Μπορεί να του έφυγε το πέναλτι αλλά η διαιτησία γενικά ήταν αρκετά καλή».

Πηγή: larissasportnews

Last modified onΔευτέρα, 25 Μάιος 2015 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep