«Λερώνουν το όνομά μου...»

  • Written by Football League News
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Αιχμηρή απάντηση του Σούλη Παπαδόπουλου σε δηλώσεις του Παύλου Μυροφορίδη.

Ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης... όρμησε στον Σούλη Παπαδόπουλο μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ την Τετάρτη (20/5) στο Καυτανζόγλειο, ενώ σε δηλώσεις του στον «Arena» αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Κορυδαλλιώτη τεχνικό λέγοντας: «Του είπα απλά πως μας 'λάσπωσαν' γιατί αυτοί υπονόμευαν την ίδια τους τη νίκη (σ.σ. την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος). Ίσως να νόμιζαν πως έτσι μπορούσαν να μας διαλύσουν αλλά έτσι όπως είναι τα αποδυτήρια δεν μπορούν να μας διαλύσουν. Εγώ όρμησα και του είπα πως είναι ντροπή αυτό που έκαναν».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΑΕΛ ρωτήθηκε από την εφημερίδα «Ελευθερία» για τα όσα υποστήρισε ο Μυροφορίδης και τόνισε: «Δεν ασχολούμαι και τιμώ το ψωμί που τρώω από κάθε ομάδα, την οποία αναλαμβάνω ως προπονητής. Δεν έχει σημασία τι λένε για σένα αλλά ποιος τα λέει.

Εγώ εργάζομαι για μια μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΕΛ και δεν θα δεχθώ κανένας να προσβάλει ή να μικραίνει την ομάδα αυτή και μένα. Η ΑΕΛ θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι και δεν πηγαίνει πουθενά με σκυμμένο το κεφάλι όπως πολλοί θα επιθυμούσαν σε αντίπαλες έδρες.

Αυτά που κάνουν ορισμένοι εγώ τα έκανα πριν 20 χρόνια αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο άλλαξε και τους παρακαλώ να μην ξαναναφέρουν το όνομά μου γιατί το λερώνουν.

Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και θα παίζει είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι για τη νίκη».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Μάιος 2015 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep