«Καλή ομάδα και χωρίς άδεια»

Τέλος στη μεταγραφολογία έβαλε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Τα μεταγραφικά σενάρια θέλησε να σταματήσει ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος. Μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της ΑΕΛ τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς θα πανηγυρίσουν μόνο αν κατακτήσουν και μαθηματικά τον στόχο, σημείωσε ότι με τη λήξη του πρωταθλήματος θα ανανεωθούν τα πέντε συμβόλαια που λήγουν και έστειλε μήνυμα: «Θα έχουμε καλή ομάδα, είτε πάρουμε άδεια, είτε όχι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε πως με τρεις βαθμούς θα κάναμε το πιο σημαντικό βήμα. Αυτή την εβδομάδα με το παιχνίδι αυτό, δεν μίλησα πολύ στους παίκτες για να μην τους φορτώσω με άγχος. Το πρώτο μέρος κύλησε με αργό ρυθμό. Αυτό δεν μας συμφέρει σαν ομάδα. Στο δεύτερο μέρος, βρήκαμε ρυθμό, κάναμε φάσεις, δεν κινδυνέψαμε, πετύχαμε ωραίο γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα. Να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Δεν τελείωσε μαθηματικά. Θέλουμε σαν τρελοί να πανηγυρίσουμε, αλλά δεν είναι ακόμα η στιγμή. Θα πανηγυρίσουμε, όταν τελειώσει και μαθηματικά. Συγχαρητήρια σε όλους.

Θέλω να πω και κάτι. Διαβάζω πως έρχονται πολύ παίκτες, διαφημίζοντας τον εαυτό τους. Σας λέω λοιπόν πως κανείς δεν θα έρθει στον Ηρακλή, αν δεν ανανεώσουν πρώτα όσοι παίκτες είναι ήδη στο ρόστερ. Το αξίζουν, έκαναν τα πάντα. Ο Θεός βλέπει και το αξίζουν. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε μόλις ανέβουμε, είναι να ανανεώσουμε τα πέντε συμβόλαια παικτών τα οποία λήγουν».

Για το θέμα της αδειοδότησης:

«Δεν με ενδιαφέρει αν πάρουμε άδεια. Δείξαμε και φέτος τι μπορεί να πετύχουμε. Υπάρχει μία καλή βάση και θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Θα έχουμε καλή ομάδα είτε πάρουμε άδεια, είτε όχι. Θα βρούμε τους παίκτες. Το 90% του φετινού ρόστερ θα παραμείνει».

Για το αν έχει επηρεάσει τους παίκτες του αυτή η κατάσταση:

«Ναι, τους έχει επηρεάσει. Ο Πουρτουλίδης έχει δώσει δύο χρόνια τη ψυχή του. Μιλήσαμε μαζί τους, με όλους. Του χρόνου θα είναι όλοι στην ομάδα. Εκτός αν δεν τα βρουν στο οικονομικό. Αλλά ούτε αυτό θα συμβεί».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος:

«Όταν αναλαμβάνεις τον Ηρακλή και ξέρεις τους στόχους και πιστεύεις πως θα το πετύχεις και αυτό δεν το περάσεις σε όλη την ομάδα, τότε δεν θα πετύχεις. Πίστευα στην ομάδα, δουλέψαμε πολύ, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είμαστε για μένα η καλύτερη ομάδα. Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά»

Για τον τρόπο που πανηγύρισε:

«Ήξερα πως είναι σημαντικό παιχνίδι. Από ότι φαίνεται θέλουμε μία νίκη, θα το καταφέρουμε. Ηταν η στιγμή τέτοια. Έτσι αισθάνθηκα. Βγήκε η πίεση, το άγχος».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη:

«Ο πρόεδρος είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Του αρέσει να είναι απλός μέσα στον κόσμο, το ζει το παιχνίδι την κάθε μέρα. Συζητάμε πολύ και για να πάμε μπροστά χρειάζεται οργάνωση και μετά μεταγραφές».

Πηγή: bluearena.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep