Στο Υπουργείο η ΑΕΛ

Οι υπηρεσίες του Υπουργείου διαβεβαίωσαν ότι έχει διαγραφεί η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

Στο Υπουργείο Ανάπτυξης μετέβησαν την Τρίτη (19/05) εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ και της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει, γιατί οι «βυσσινί» δεν πέρασαν τη διαδικασία της αδειοδότησης. Όπως αναφέρει το «athleticlarissa», το «παρών» έδωσαν οι Βαγγέλης Πλεξίδας, Νίκος Μπαλατσούκας, ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, Γιάννης Χελιδώνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων Αλκαζάρ και από την παλιά ΠΑΕ οι Μίμης Τσακμακίδης, Αστέρης Ιακωβίδης και οδικηγόρος, Νίκος Σκουλής.

Εκεί, οι υπηρεσίες του Υπουργείου διαβεβαίωσαν ότι η παλιά ΠΑΕ ό,τι έπρεπε να πράξει το έχει κάνει και μόνη εκκρεμότητα αποτελεί μία δικαστική διένεξη μεταξύ του Υπουργείου και του Κώστα Πηλαδάκη. Μάλιστα, όπως διέρρευσε, τα στελέχη του τόνισαν ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν πήρε άδεια η νέα ΠΑΕ, ενώ εστάλη αίτημα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη διαγραφή της παλιάς ΠΑΕ.

Αυτή η εξέλιξη σαφώς και εμποδίζει τη θεσσαλική ομάδα να πάρει άδεια στη δευτεροβάθμια επιτροπή, με τα στελέχη της να επισκέπτονται και την ΕΠΟ, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Last modified onΤρίτη, 19 Μάιος 2015 21:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep