Φιλικό οπαδών - παλαιμάχων

Τη μνήμη του Γιώργου Μητσόπουλου τιμούν στη Λαμία.

Φιλικό παιχνίδι με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Λαμία θα δώσει το Σάββατο (23/05, 17:00) η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να τιμηθεί ο Γιώργος Μητσόπουλος που έφυγε από τη ζωή πριν από επτά χρόνια.

Ο Μητσόπουλος υπήρξε από τα πλέον ενεργά μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Έτσι, οι «κυανόλευκοι θα τιμήσουν τη μνήμη του στην αναμέτρηση, η οποία θα γίνει στα γήπεδα 5Χ5 της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Λαμίας.

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων:

«Το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις 5Χ5 της ακαδημίας ποδοσφαίρου Λαμίας οι βετεράνοι ΑΣ Λαμία θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων ΠΑΣ Λαμίας, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αξέχαστου φιλάθλου, Γιώργου Μητσόπουλου. Καλούνται όλοι οι βετεράνοι με την παρουσία τους να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου Γιώργου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΛΕΦΙΛ:

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία ανακοινώνει πως το Σάββατο 23 Μαϊου και ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις 5x5 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, θα αντιμετωπίσει σε φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση τον Σύνδεσμο Βετεράνων ΑΣ Λαμία.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι για εμάς είναι πολύ ιδιαίτερο, αφού επιλέγουμε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουμε τη μνήμη του φίλου μας, Γιώργου Μητσόπουλου, που στις 22 Μαϊου του 2008 έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της Λαμίας και καλούμε όλους τους Λαμιώτες να δώσουν το «παρών», προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη του Γιώργου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep