«Τους ξέρουμε και μας ξέρουν»

Ο Μπόγιαν Ντόικιτς τόνισε ότι άπαντες στον Αγροτικό Αστέρα είναι αποφασισμένοι για τη νίκη σε βάρος της Ζακύνθου Ο Μπόγιαν Ντόικιτς τόνισε ότι άπαντες στον Αγροτικό Αστέρα είναι αποφασισμένοι για τη νίκη σε βάρος της Ζακύνθου

Αισιόδοξος ότι ο Αγροτικός Αστέρας θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Ζάκυνθο, δηλώνει ο Μπόγιαν Ντόικιτς.

Ο Μπόγιαν Ντόικιτς μίλησε στην ιστοσελίδα του Αγροτικού Αστέρα για την αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο, που θα γίνει την Κυριακή (24/5) και τόνισε ότι στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, μετά την ήττα από τον Τύρναβο. Ο Σέρβος αμυντικός παραδέχθηκε ότι το ματς θα είναι δύσκολο λόγω της ποιότητας των αντιπάλων, ενώ τόνισε ότι οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τη νίκη.

«Ο προπονητής είναι απόλυτα σαφής στις οδηγίες του. Είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε, ζητά να ξεχάσουμε το παιχνίδι που έχει τελειώσει και να κοιτάξουμε μόνο αυτό που έχουμε μπροστά μας. Κρατάμε μόνο τα χρήσιμα συμπεράσματα, αυτά που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε. Τώρα σκεφτόμαστε το ματς της Κυριακής και πώς θα το κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Ντόικιτς.

Και πρόσθεσε: «Ξέρουμε καλά τη Ζάκυνθο και αυτοί ξέρουν εμάς. Είναι δυνατή ομάδα, με ικανούς ποδοσφαιριστές. Το ότι φέραμε θετικά αποτελέσματα απέναντί τους στις προηγούμενες αναμετρήσεις δεν θα μας επηρεάσει. Είναι ομάδα που σεβόμαστε, αλλά έχουμε στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες αυτή την Κυριακή. Θέλουμε να κερδίσουμε και πιστεύουμε πως μπορούμε. Εξάλλου, παίζουμε στο σπίτι μας, με τον κόσμο μας και αυτό μας κάνει πιο αποφασισμένους για νίκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep