«Δύσκολη στιγμή για τον Παναιγιάλειο»

Προβληματισμένος ο Παναγιώτης Γκουτσίδης μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

Στο άγχος απέδωσε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης την απώλεια των δύο βαθμών στην αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με τον Ηρακλή Ψαχνών, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Αιγίου πρέπει να ηρεμήσει εν όψει της συνέχειας.

Στις αρχικές του δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της πελοποννησιακής ομάδας ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά όταν μία ομάδα έρχεται από δύο κακά αποτελέσματα. Αλλιώς τα είχαμε υπολογίσει και αλλιώς ήρθανε. Μπήκαμε στο παιχνίδι με πολύ άγχος, με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Φαίνεται ότι αυτό ήταν πολύ βαρύ για τα παιδιά. Είχαν διάθεση και είμαι ευχαριστημένος, έκαναν τεράστια προσπάθεια αλλά σε κάποια σημεία η προσπάθεια αυτή ήταν χωρίς μυαλό, χωρίς λογική. Ήταν κάτι επικίνδυνο αφού μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ και να χάσουμε το παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να ξαναβρούμε την καλή μας κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Να ηρεμήσουμε εμείς και τα παιδιά. Να βάλουμε κάτω το κεφάλι και όσα παιχνίδια μας απομένουν, να τα διεκδικήσουμε όλα για να καταφέρουμε την παραμονή. Είναι δύσκολη στιγμή για την ομάδα και πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί, ήρεμοι και χωρίς πολλά λόγια. Να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα και στο παρελθόν. Πρέπει πάνω από όλα να ηρεμήσουμε».

Σε άλλο σημείο, ο Γκουτσίδης είπε: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και με τον Αχαρναϊκό και σήμερα αλλά δεν σκοράραμε. Το πρόβλημα το έχουμε εμείς και δεν μπορούμε να κάνουμε γκολ. Πάντως, αυτός ο βαθμός ίσως φανεί χρήσιμος».

Last modified onΚυριακή, 17 Μάιος 2015 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep