«Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως δεν έχει ακόμη τελειώσει η υπόθεση παραμονή για τον Αχαρναϊκό που χρειάζεται ακόμη τρεις νίκες στα πέντε ματς που απομένουν.

Την πεποίθηση πως ο Αχαρναϊκός θα πάρει ρόλο πρωταγωνιστή στον όμιλο στη συνέχεια εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας που τόνισε πως δεν θα κάνει χάρη σε κανέναν. Μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας υποστήριξε: «Σήμερα κάναμε το πιο αποφασιστικό βήμα για να τερματίσουμε ψηλά, να σωθεί η ομάδα και να απαλλαγεί από αυτό τον βραχνά. Δύο μπράβο μεγάλα, πρώτα στον κόσμο που στάθηκε στην ομάδα και στους παίκτες που τους αποζημίωσαν. Τον ευχαριστούμε τον κόσμο του Αχαρναϊκού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ένα τέτοιο παιχνίδι το διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά. Γνωρίζαμε πως η Καλλιθέα είναι πάρα πολύ έμπειρη ομάδα και έχει εκμεταλλευθεί στο έπακρο την έδρα της. Είχα πει πριν αρχίσει αυτό το μίνι πρωτάθλημα ότι ο Θεός μας δοκιμάζει σαν ομάδα. Θα μπορούσε ο Αχαρναϊκός που έχασε τρία πέναλτι στο 90ο λεπτό να είχε παραπάνω βαθμούς, να ήταν στην τέταρτη θέση και να μην είχε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Μας δοκιμάζει ο Θεός για να δικαιωθούμε σε αυτή τη διαδικασία. Σήμερα δικαιωθήκαμε, βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε. Η Καλλιθέα μας πίεσε, αλλά δεν έκανε την κλασική ευκαιρία. Όλα έγιναν στις αναμπουμπούλες και η ομάδα μου έπαιξε πάρα πολύ καλή άμυνα, ο τερματοφύλακας πάρα πολύ καλός, σταθερός, σίγουρος.

Μετά την επιτυχία του γκολ που σημειώσαμε διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Εμείς πλέον μπαίνουμε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος δεν θα χαριστούμε σε κανέναν, θα αποδείξουμε πως είμαστε η ομάδα που θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό τον όμιλο. Όπως δεν πήραμε τίποτε από χάρη, δεν θα χαρίσουμε και τίποτε σε κανέναν. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να δικαιωθεί το Μενίδι και οι παίκτες μου που μπορούν το παραπάνω.

Με την σημερινή της νίκη η ομάδα μου έχει δείξει πως δύσκολα θα χάσει σε αυτό το πρωτάθλημα. Εύχομαι στην Καλλιθέα – επειδή έχει συνέχεια το πρωτάθλημα και μένουν πέντε παιχνίδια – να πετύχει το στόχο της, είναι μια ομάδα πολύ καλή και δεν το λέω επειδή κερδίσαμε, το ίδιο θα έλεγα και αν δεν κερδίζαμε. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και πιστεύω πως αγωνιστικά θα κερδίσει την παραμονή της».

Η υπόθεση παραμονή για τον Αχαρναϊκό δηλαδή έχει τελειώσει;

«Είπα πως κάναμε καθοριστικό βήμα. Για να σωθεί η ομάδα θα πρέπει στα πέντε ματς που απομένουν να κάνει τρεις νίκες, εκτός και αν πέσει και άλλο ο συντελεστής. Αυτή τη στιγμή όπως είναι θα πρέπει να πάρουμε ακόμη εννέα βαθμούς».

Η τύχη είναι με τους ικανούς;

«Δεν πιστεύω στην τύχη. Δοκιμαζόμαστε και μας δίνει άλλες φορές και άλλες δεν μας δίνει. Παίξαμε με τα Χανιά, ή τον Ηρακλή Ψαχνών κάναμε 25 τελικές, χάσαμε πέναλτι, είχαμε δοκάρια και ήρθε 0-0. Σήμερα κάναμε μια τελική και πήραμε το παιχνίδι. Έτσι ήθελε να γίνει, έτσι έγινε».

Last modified onΚυριακή, 17 Μάιος 2015 21:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep