Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ρίχνει τους τόνους ο Ριαβόγλου

Επιστολή του προέδρου του Αγροτικού στον Πιλάβιο.

Λίγες ημέρες μετά την επιθετική επιστολή του Αγροτικού Αστέρα προς την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ, ο Κώστας Ριαβόγλου έστειλε νέα επιστολή προς τον Σοφοκλή Πιλάβιο, ζητώντας συγγνώμη για το ύφος της προηγούμενης ανακοίνωσης.
Η επιστολή Ριαβόγλου:

Ανοικτή Επιστολή Προέδρου ΠΑΕ

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΕΠΟ, κύριο Πιλάβιο Σοφοκλή

ΚΟΙΝ: Πρόεδρο Football League, κύριο Καλογιάννη Σπύρο

ΚΕΔ/ΕΠΟ

Πρόεδρο ΕΠΣ Κιλκίς, κύριο Χατζηαποστόλου Βασίλη

Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κιλκίς

Κύριε Πρόερδε,

Ως ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας (δυστυχώς για μένα), ζητώ συγνώμη προσωπικά για το ύφος τη φρασεολογία της από 28/01/2012 επιστολής. Παρόλα αυτά συμμερίζομαι απόλυτα την αγανάκτηση των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, του ΔΣ και των φιλάθλων του Αγροτικού Αστέρα για την κακή και απαράδεκτη διαιτησία του κυρίου Σέζου του Συνδέσμου Κιλκίς.

Όπως προανέφερα, ναι μεν είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ως Πρόερδος στα χαρτιά, όμως δε συμμετέχω ενεργά στις διαδικασίες του Αγροτικού Αστέρα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει, ότι έχω σταματήσει να προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας, που υπηρέτησα τόσα χρόνια, την οποία με πολόύς κόπους και δυσκολίες φέραμε και διατηρήσαμε στη Β Εθνική, σεβόμενοι τα θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου και τρέφοντας ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό στο πρόσωπό σας.

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ζητεί να ληφθούν υπόψη τόσο η έκθεση του παρατηρητή όσο και το DVD της αναμέτρησης, ώστε να έχετε μια πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα του Αγροτικού Αστέρα με τη Βέροια και εσείς αλλά και ο αρχιδιαιτητής κύριου Δούρος, στον οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για το έργο που μπορεί να επιτελέσει στην ελληνική διαιτησία».

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2012 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep