Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τερζής: «Επαγγελματική νίκη»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Φωκικού μοίρασε ο βοηθός του Κασάπη.

Ο Κώστας Τερζής μετά τη νίκη σε βάρος του Βύζαντα Μεγάρων ανέφερε:

«Όλα τα ματς είναι καθοριριστικά εντός, πόσω μάλλον όταν απέναντί μας έχουμε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο. Υπήρχε άγχος, αλλά πήραμε μια επαγγελματική νίκη. Σκοράραμε στην πρώτη ευκαιρία που μας παρουσιάστηκε και όταν οι χώροι άνοιξαν αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και ένα δεύτερο γκολ.

Είναι καλό που τελευταία νικάμε και εντός έδρας. Αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία. Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Χρειάζεται ψυχικό σθένος για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες. Συγχαρητήρια και στους δικούς μας παίκτες. Με τέτοιο πάθος και τέτοιες εμφανίσεις μπορούν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής.

Ο Σταύρος Γεωργουσόπουλος που έκανε το ντεμπούτο του, είπε: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Συγχαρητήρια σε όλους και ευχαριστώ τον προπονήτη που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να βελτιωθώ. Το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι οι νεαροί, γιατί υπάρχει ταλέντο στην κατηγορία».

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2012 01:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep