Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ας πληρώσουν να τον πάρουν»

Ανοικτοί σε προτάσεις για τον Πάμποε τόνισαν πως είναι οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα όταν ρωτήθηκαν για το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για τον 25χρονο επιθετικό μέσο.

 

Οι εμφανίσεις του Αντζεμάν Παμπόε στο φετινό πρωτάθλημα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων της Football League και οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα δεν διστάζουν να ανοίξουν την πόρτα σε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση. Στις πληροφορίες για το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού οι άνθρωποι της διοίκησης του Αγροτικού Αστέρα τόνισαν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη κρούση και σχολίασαν μέσω του flnews.gr: «Αν πληρώσουν ας τον πάρουν. Ακόμα δεν έχουμε κοστολογήσει τον ποδοσφαιριστή».

Οι πράσινοι ηττήθηκαν 2-1 από τους κιτρινόμαυρους, απέναντι δηλαδή σε μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο: την παραμονή στη Football League. Και αυτό από μόνο του προκαλεί προβληματισμό. Βέβαια ο Γιώργος Κούτσης καλούνταν να αντιμετωπίσει και αρκετές βασικές απουσίες (Μερεσιώτης, Τσουκαλίδης, Παπαδόπουλος), οπότε αυτό αποτελεί ελαφρυντικό.

 

Το μοναδικό πρόβλήμα για τον τεχνικό του Αγροτικού Αστέρα είναι ο τραυματίας Τσουκαλίδης, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν στο ματς του Σαββάτου με την Βέροια οι Μερεσιώτης, Παπαδόπουλος και Μαργαρίτης.  

Last modified onΠέμπτη, 26 Ιανουάριος 2012 21:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep