Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λουτσιάνο: «Θα βοηθήσουν τα νέα αποκτήματα»

Για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής, αλλά και για τις νέες μεταγραφές της ομάδας μίλησε ο τεχνικός της Καλλονής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσιάνο ντε Σόουζα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛΚ: «Είχα πει στη συνέντευξη τύπου με τον Εθνικό Αστέρα πως στενοχωριέμαι πολύ όταν το ποδόσφαιρο φτάνει στο σημείο μηδέν. Το λέω αυτό γιατί νομίζω πως έχουμε πιάσει πάτο πλέον. Η εικόνα των δύο ομάδων στην Καισαριανή να περιμένουν να πληρωθούν οι διαιτητές για να μπουν να παίξουν ήταν εντελώς τραγελαφική. Η κατάσταση της χώρας φαίνεται στο ποδόσφαιρο κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίζει την πολιτεία αλλά και τους παράγοντες.

 

Με την Επανωμή μόνος στόχος είναι η νίκη. Αν και προέρχεται από ένα ματς με τον Διαγόρα όπου πήρε τους τρεις βαθμούς εύκολα και με μεγάλο σκορ, ωστόσο, για εμάς αυτό δεν είναι «απειλή» καθώς το ρόστερ μας μας επιτρέπει να ζητάμε τη νίκη από τα παιχνίδια στην έδρα μας. Οι προσθήκες των Σιλιγαρδάκη και Ζουρούδη θα φρεσκάρουν την ομάδα και μαζί με του Χωριανόπουλου θα είναι τρεις μεταγραφές που θέλω να πιστεύω πως θα βοηθήσουν στις θέσεις για τις οποίες αποκτήθηκαν.

 

Είναι λογικό να έχει απαιτήσεις ο κόσμος καθώς το ρόστερ της ΑΕΛΚ δημιουργεί προσδοκίες για πολλά παραπάνω από ένα Χ, όμως, πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως χρειάζεται υπομονή καθώς είμαστε μια νέα ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Οι ισοπαλίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Κι αυτές δίνουν βαθμό. Είμαι αισιόδοξος πως σύντομα θα έρθουν πολλά θετικά αποτελέσματα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.Περιμένουμε την Τετάρτη τον κόσμο στο γήπεδο για να μας βοηθήσει όπως έχει κάνει σε όλες τις αγωνιστικές στους εντός έδρας αγώνες».

 

Η Καλλονή ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Αναγέννηση Επανωμής στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Οι παίκτες προπονήθηκαν στις 11:00 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Λουτσιάνο ντε Σόουζα, και του γυμναστή Παντελή Παντελόπουλου. Οι τερματοφύλακες ακολούθησαν ξεχωριστό πρόγραμμα με τον προπονητή Γιόβαν Μιχαίλοβιτς. Κανονικά μέρος στην προπόνηση πήρε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Πέτρος Ζουρούδης, όπως και ο Γιώργος Καρακώστας ο οποίος ξεπερνάει σιγά σιγά τον τραυματισμό του.

 

Απών από την προπόνηση ήταν ο τραυματίας Τζιωρτζιόπουλος. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένους Μανούσος και Τραορέ, καθώς αμφότεροι εχουν συμπληρωσει 4 κίτρινες κάρτες. Η αποστολή αποτελείται από τους: Σουλογάνη, Μάππα, Χατζόπουλο, Μήτση, Θυμιόπουλο,Προβατίδη, Βλαστέλλη, Κριπιντίρη, Μαρσέλο, Χωριανόπουλο, Μανουσάκη, Λεοζίνιο,Σιλιγαρδάκη, Ταραχούλσκι, Ζουρούδη, Μπουρού, Βαλιό, Ντάμπο.

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2012 16:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep