Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ειδικό βάρος η φανέλα του Φωκικού»

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν τον Φωκικό για τα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, Κουδουνάδες.

Αναλυτικά: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε από καρδιάς, παίκτες και τεχνικό επιτελείο για το δυναμικό comeback που μας επιφύλαξαν για το 2012. Είμαστε απολύτως βέβαιοι πως αυτά τα παιδιά θα συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν! Οι εξαίρετικές εμφανίσεις με Θρασύβουλο, Αγροτικό Αστέρα, Παναχαική και Ηρακλή Ψαχνών έδειξαν πως αυτά τα παιδιά παλεύουν με όλα τα ψυχικά τους αποθέματα, να ανεβάσουν το Φωκικό ακόμα πιο ψηλά.

 

Καλωσορίζουμε στην ομάδα τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές και ελπίζουμε να καταλάβουν γρήγορα το ειδικό βάρος που κουβαλάει η φανέλα της ιστορικής μας ομάδας. Παράλληλα ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεισφορά τους τους ποδοσφαιριστές που έλυσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Ηρακλή Ψαχνών για την φιλική τους προσέγγιση στο μεταξύ μας παιχνίδι και με χαρά θα ανταποδώσουμε στις κινήσεις καλής θέλησης που προέβησαν.

 

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο, πως μετά την αυστηροποίηση των νόμων όσο αφορά τις τιμωρίες των ΠΑΕ από ενέργειες των φιλάθλων, έχουμε επιλέξει κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου στο γήπεδό μας να μην ανάψει καπνογόνο ή βεγγαλικό. Με λύπη διαπιστώσαμε πως οι φίλαθλοι του Ηρακλή άναψαν δύο καπνογόνα στο γήπεδό μας, κατά τη διάρκεια της μεταξύ μας αναμέτρησης, Ελπίζουμε η τιμωρία να μην είναι βαριά για την ομάδα της Έυβοιας από την Αθλητική Δικαιοσύνη».

 

Όπως σας ενημερώσαμε από τη Δευτέρα (23/1), στο μεταξύ, η ΠΑΕ Φωκικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σκόρδα, ανακοινώνοντας: «Η ΠΑΕ Φωκικός ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Δημήτρη Σκόρδα. Ο παίχτης ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς του λόγους. Το ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

Last modified onΤρίτη, 24 Ιανουάριος 2012 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep