Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είναι γελοίο»!

Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα Ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα

 

Τι δήλωσε ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα.

Στεναχωρημένος θα γυρίσει στη Μυτιλήνη ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου και αιτία είναι το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Εθνικό Αστέρα. Ο τεχνικός της Καλλονής υπογράμμισε πως η ομάδα του έπρεπε να πάρει τη νίκη, ενώ χαρακτήρισε «γελοίο» το περιστατικό με την πληρωμή των διαιτητών  και την καθυστέρηση στην έναρξη της αναμέτρησης.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Θα φύγω λίγο στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα. Γενικά με ό,τι έγινε στο σημερινό ματς. Με τις καθυστερήσεις με τον τρόπο πως ξεκίνησε ο αγώνας. Να περιμένουν οι ποδοσφαιριστές πότε θα μπουν οι διαιτητές. Είναι γελοίο. Δυστυχώς τόσο το ποδόσφαιρο όσο και η χώρα είναι σε άσχημη κατάσταση. Φυσικά φταίω και εγώ ως ποδοσφαιριστής που το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Στα αγωνιστικά έπρεπε να κερδίσει η ομάδα μου. Ο,τι και να μου πει κάποιος από εσάς, ό,τι και να μου πει ο αντίπαλος προπονητής, αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος ήμασταν εμείς».

Σε ερώτηση του «FL News» για το αν μπορεί να οριοθετήσει πλέον τους στόχους της Καλλονής: «Είμαστε μία ομάδα νεοφώτιστη. Εχουμε καταλάβει τα εμπόδια που θα βρούμε μπροστά μας. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Εχουμε πρόεδρο που μας παρέχει ό,τι θέλουμε και θα προχωρήσουμε βήμα βήμα. Εύχομαι να μπουν κι άλλοι τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Ούτε στη Σούπερ Λιγκ είναι εύκολα. Φαντάσου λοιπόν τι γίνεται στη Β και τη Γ Εθνική. Θα δούμε που θα φτάσουμε».

Για το αν υπάρχει σκέψη να κινηθεί νομικά η ΠΑΕ Καλλονή σχετικά με την καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα: «Δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Θα ασχοληθεί η διοίκηση. Στεναχωριέμαι πραγματικά πάντως και πρωτίστως για τους ποδοσφαιριστές».

Να σημειωθεί πως δεν παρευρέθηκε κάποιος παίκτης, καθώς η Καλλονή βιαζόταν να αναχωρήσει με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος» για να προλάβει την πτήση για Μυτιλήνη.

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2012 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep