Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

FL News Bet

 

Οι προτάσεις του flnews.gr για την 12η αγωνιστική

Το πρωτάθλημα της Football League μας έχει συνηθίσει στις εκπληξεις και αυτό φάνηκε το Σάββατο (21/01) στον Εύοσμο. Χρειάζεται, λοιπόν, μεγάλη προσοχή στα ματς της 12ης αγωνιστικής και, φυσικά, απαγορεύεται το ποντάρισμα σε αγώνες όπως αυτός της Αναγέννησης Επανομής με τον Διαγόρα.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών δυσκολεύεται αρκετά στην έδρα της και κόντρα στην Παναχαϊκή δεν θα έχει για πρώτη φορά τους Τέλλο (Α), Μπέκα (Ε). Οι Πατρινοί με τον... αέρα του Βασίλη Βούζα δείχνουν το φαβορί και αξίζει το ρίσκο να τους στηρίξουμε για την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Αήττητος σε πέντε ματς και χωρίς να δεχτεί γκολ είναι ο Πανθρακικός. Η λογική λέει ότι θα επικρατήσει του Πιερικού, αφού η ομάδα της Κατερίνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους νεοαποκτηθέντες, Πουλόπουλο (Α), Ρούσεφ (Μ) και έχει χάσει για ένα μηνα τον οργανωτή Πέντα.

Εξαιρετικό σύνολο ο Πλατανιάς, αλλά ας μας συγχωρέσουν στα Χανιά, δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Λάρισα. Οι «βυσσινί» θέλουν για πολλούς λόγους τη νίκη στο ντέρμπι και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουν.

Αναλυτικά οι προτάσεις του flnews.gr:

Αναγέννηση Γιαννιτσων - Παναχαϊκή 2

Πανθρακικός - Πιερικός 1

ΑΕΛ - Πλατανιάς Χανίων 1

More in this category: « FL News Bet FL News Bet »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep