Ένταση με Φυντάνη

Τι συνέβη τη στιγμή που ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Ηλίας Φυντάνης, πήγαινε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Ένταση επικράτησε στη Ριζούπολη, τη στιγμή που ο Ηλίας Φυντάνης όδευε για τη συνέντευξη Τύπου. Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα τον συνόδευσαν για την αίθουσα μέσω του μπαρ, όπου υπήρχαν φίλοι της ''Ελαφράς Ταξιαρχίας''. Εκείνοι του εξαπέλυσαν λεκτική επίθεση, αναφέροντας ότι έχει σχέσεις με τον Κούγια και την Παναχαϊκή.
«Τι δουλειά έχω εγώ με την Παναχαϊκή; Είμαι προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών» απάντησε, ενώ ακολούθως δεν ήθελε καν να δώσει το παρών στη συνέντευξη Τύπου. Με την παρέμβαση και τη συγγνώμη του ισχυρού άνδρα του Απόλλωνα, του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο Φυντάνης πήγε και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ανέφερε τα εξής: «Παίξαμε με μια ομάδα που κυριολεκτικά έχει παίκτες άξιους για να βγει κατηγορία. Μεγάλο οπλοστάσιο. Ξέραμε πως παίζει. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα, καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι ώστε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Αποδιοργανωθήκαμε με τους τραυματισμούς, είχαμε την ατυχία στο γκολ. Ενώ είχαμε πει πως συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό, αδρανήσαμε στο πρώτο γκολ ενώ και στο δεύτερο γκολ υπήρξε κακή εκτίμηση. Ρισκάραμε στη συνέχεια, χάθηκαν δυο ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται. Με την εμφάνιση σήμερα αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό. Η ομάδα θα σωθεί είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Τσούπρος ανέφερε: «Ανταποκριθήκαμε καλά. Η μπάλα τιμωρεί. Χάσαμε την αυτοσυγκεντωσή μας και το πληρώσαμε».

Last modified onΔευτέρα, 02 Μάρτιος 2015 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep