Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βοσνιάδης: «Τα μάτια σας ανοικτά»

Ο τεχνικός της Επανομής προειδοποίησε τους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης με τον Διαγόρα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θέλει να εφησυχάσουν οι ποδοσφαιριστές του από τα πολλά προβλήματα και τη βαθμολογική θέση του Διαγόρα και για τον λόγο αυτόν τους είπε: «Δεν βλέπουμε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης κόντρα στον Διαγόρα. Όπως και να παραταχθεί ο αντίπαλος, όλα εξαρτώνται από τη δική μας διάθεση και σοβαρότητα.

 

Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν ντέρμπι, δεν μας παίρνει να το δούμε διαφορετικά. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα είναι αρνητικό. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να έχουμε πάθος και προσήλωση. Είτε παίζουμε με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο, ο στόχος των τριών βαθμών αλλά και η συγκομιδή είναι ίδια. Όλα φαίνονται στο γήπεδο, τίποτα δεν είναι δεδομένο στα λόγια. Πρέπει να δώσουμε λοιπόν τη μάχη μας, έχοντας τα μάτια μας ανοικτά».

 

 

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Ροδίτες θα λείπουν οι τιμωρημένοι Παπαζούδης και Ασλανίδης, οι τραυματίες Γεωργίου και Τράκις, αλλά και ο Μπούτρικς, που ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα, Δεινόπαπας, Καρλάο και Μαυροματίδης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2012 19:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep