Η κοπή πίτας του Ηρακλή (video)

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου ήταν ο τυχερός στην κοπή πίτας του Ηρακλή.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Παρασκευή (20/02) ο Ηρακλής στη Μίκρα και ο Λευτέρης Ιντζόγλου ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί. Εκ μέρους του μεγαλομετόχου, Σπύρου Παπαθανασάκη μίλησε ο Μάκης Σεντελίδης που ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γηραιό και υγεία σε όλα τα μέλη του. Όσο για τη βασιλόπιτα; Αυτή ανέγραφε: «1000 χρόνια Ηρακλής. 2015 έτος γεμάτο επιτυχίες».

kop

Συγκεκριμένα ο Σεντελίδης ανέφερε:

«Εκ μέρους της διοίκησης μεταφέρω τις ευχές για προσωπική και οικογενειακή υγείας και επιτυχίες. Εκφράζει και τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο όσων συμμετέχουν στην προσπάθεια από το καλοκαίρι, ώστε ο Ηρακλής να αποκτήσει την αίγλη στον χώρο που ανήκει. Λογικά, άσχετα αν βρεθήκαμε σε μία δείνη εκείνων των καιρών. Η προσπάθειά σας είναι αξιέπαινη. Έχει θορυβήσει και έχει ικανοποιήσει πολύ κόσμο και όχι μόνο φίλους του Ηρακλή. Όλοι μιλάνε για ένα θαύμα.

kop1

Όσοι ζουν από κοντά την ομάδα γνωρίζουν ότι δεν είναι θαύμα, αλλά αποτέλεσμα συγκροτημένης και σωστής δουλειάς που γίνεται από όλο το επιτελείο. Όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν. Και έτσι φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες. Να συνεχίσετε χωρίς άγχος και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Το πιο σημαντικό που έχει ο Ηρακλής είναι ότι είναι μία οικογένεια. Αποτελείται από παιδιά με αδαμάντινο χαρακτήρα και ήθος. Έτσι να πορευτείτε. Υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Να είστε γεροί και δυνατοί στο γήπεδο». 

kop2

kop3

kop5

kop6

kop7

Last modified onΠαρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 23:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep