«Θέμα χρόνου το πρώτο μου γκολ»

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους τόνισε ότι το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ καλό Ο Μακόλεϊ Κρισάντους τόνισε ότι το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ καλό

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι οικογένεια, ενώ ανυπομονεί για το πρώτο του γκολ.

Ο Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την ΑΕΚ, παραχώρησε συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι της «Ένωσης» και αναφέρθηκε στις πρώτες του εμπειρίες στην ομάδα.

Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός εξέφρασε την άποψη πως το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ καλό και πως όλοι τον βοηθούν, επεσήμανε ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά στη φυσική κατάσταση, ενώ παραδέχθηκε ότι ανυπομονεί για το πρώτο του γκολ συμπληρώνοντας πως μόλις έθει αυτό, θα ακολουθήσουν και άλλα.

Αναλυτικά, ο Κρισάντους μίλησε:

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Νιώθω ευπρόσδεκτος. Όλοι με βοηθούν να προσαρμοστώ όσο γίνεται πιο γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον. Είναι πολύ σημαντικό να σε βοηθούν όλοι, ώστε να γίνεις όσο γίνεται πιο γρήγορα μέλος της ομάδας. Όλοι είναι φίλοι μου. Με όλους προσπαθώ να επικοινωνώ. Είμαστε μια ομάδα. Είμαστε σαν οικογένεια. Και σε μια οικογένεια δεν ξεχωρίζεις ποιος είναι καλός και ποιος όχι. Γι’ αυτό προσπαθώ να έχω επαφή με όλους».

Για τη ζωή στην Ελλάδα:
«Προς το παρόν δεν ξέρω να κινηθώ στην Αθήνα. Μένω σε ξενοδοχείο, αλλά προσπαθώ να βρω διαμέρισμα. Κατά προτίμηση κοντά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας».

Για την κατάστασή του:
«Πάντα είμαι έτοιμος. Χρειάζομαι βέβαια λίγη δουλειά στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω όπως μου ζητάει ο προπονητής. Όλα εξαρτώνται από αυτόν. Πριν έρθω στην ΑΕΚ, είχα να παίξω ένα μήνα (με τη Σίβασπορ) διότι το Πρωτάθλημα στην Τουρκία είχε διακοπή. Ακολούθησαν δέκα μέρες με την οικογένεια και μετά ήρθα εδώ».

Για το πόσο θα χρειαστεί για να σημειώσει το πρώτο του γκολ:

«Ναι, σίγουρα μου λείπει να πετύχω ένα γκολ. Αλλά ξέρω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει το πρώτο. Κι όταν έρθει το πρώτο, θα έρθουν κι άλλα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Αλλά προς το παρόν προέχει να συνεχίσω την προσπάθεια και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:
«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό μάς δίνει μεγάλο κίνητρο. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα και για τον κόσμο. Αυτό λοιπόν που με ενδιαφέρει πρώτα, είναι να νικήσουμε. Η προσωπική μου επιτυχία έρχεται μετά».

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά:
«Το καλό μου πόδι είναι το δεξί. Αλλά σκοράρω με κάθε μέρος του σώματός μου. Το πιο σημαντικό είναι να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά όταν η μπάλα έρθει στο δεξί μου πόδι, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

Για τη θητεία του στη Σίβασπορ:
«Κάθε χώρα από την οποία πέρασα, μού πρόσφερε εμπειρίες. Ακόμα και η Τουρκία, όπου πέρασα δύσκολες στιγμές. Έπρεπε να δω πώς θα αντιμετώπιζα τα προβλήματα που μου παρουσιάστηκαν και αυτό με έκανε πιο δυνατό και να προσπαθώ πιο σκληρά. Στην Τουρκία ήταν πολύ δύσκολα. Ένιωθα μόνος μου. Η γλώσσα ήταν δύσκολη και δεν επικοινωνούσα τόσο καλά με τους συμπαίκτες μου».

Για τους στόχους του:
«Το όνειρό μου αυτή τη στιγμή είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τον στόχο της. Ό,τι είναι σημαντικό για μένα, είναι σημαντικό και για την ομάδα. Αυτό είναι το όνειρό μου τώρα. Είναι δύσκολο να μιλήσω για το μέλλον. Ζω στο παρόν».

Για την οικογένειά του:
«Η οικογένειά μου ζει στη Νιγηρία. Έχω έναν αδερφό, δύο αδερφές, τρεις ανιψιούς και δύο ανιψιές. Μεγάλη οικογένεια. Αλλά από τον αρσενικό πληθυσμό, ποδόσφαιρο παίζω μόνο εγώ».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep