«Να προχωρήσουμε μαζί σε ΓΣ»

Διατεθειμένος να συζητήσει με τον Θανάση Παπαγεωργίου, δηλώνει ο Ερασιτέχνης Πανηλειακός.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανηλειακού, Λάμπης Σιδηροκαστρίτης τόνισε ότι είναι πρόθυμος να μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αναλάβει την ομάδα στη νέα σεζόν, οπότε και θα παίζει στη Γ' Εθνική.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτη», ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη σημείωσε: «Είμαστε μία διοίκηση που το μόνο που θέλαμε όταν αναλάβαμε, ήταν να διαφυλάξουμε την οντότητα της πόλης του Πύργου στον Πανηλειακό. Ύστερα από τη δημόσια τοποθέτηση του Θανάση Παπαγεωργίου για την πρόθεσή του να μπει μπροστάρης στη νέα προσπάθεια του Πανηλειακού και την επίσκεψή του στον δήμαρχο της πόλης, είμαστε πρόθυμοι να καθίσουμε και να συζητήσουμε με τον κ. Παπαγεωργίου και να προχωρήσουμε σε Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, προκειμένου να αναλάβει ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Όμως κάτι τέτοιο δεν μας έχει ζητηθεί επίσημα μέχρι τώρα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διενέργεια ελέγχου των οικονομικών του Ερασιτέχνη από το Περιφερειακό γραφείο Οικονομικών Επιθεωρητών Δυτικής Ελλάδας και ζήτησε... πίσω τα βιβλία με τα στοιχεία από τον Θεοδόση Χριστόπουλο: «Τα βιβλία που μας ζητούνται από το Περιφερειακό Γραφείο Οικονομικών Επιθεωρητών Δυτικής Ελλάδας δεν τα έχει στη διάθεσή του το υπάρχον Δ.Σ. Αντιθέτως, τα έχει ακόμα ο Θεοδόσης Χριστόπουλος, ο οποίος παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας δεν τα έχει παραδώσει. Θέλω να του απευθύνω δημόσια έκκληση προκειμένου τα παραδώσει τα βιβλία, ενώ έχουμε προχωρήσει και σε σχετική έγγραφο στον εισαγγελέα».

Από εκεί και πέρα, ο τέως γενικός αρχηγός του Πανηλειακού, Φάνης Παπαδόπουλος με επιστολή που έστειλε στις τοπικές εφημερίδες εξαπολύει βολές κατά του δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, των Red Boys αλλά και μερίδας δημοσιογράφων.

Last modified onΠέμπτη, 19 Φεβρουάριος 2015 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep