«Η μιζέρια δεν βοηθά»

Ο Νέστωρ Στεφανίδης έδωσε σύνθημα νίκης στον Αγροτικό Αστέρα ενόψει Τυρνάβου.

Τέλος στο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων θέλει να δώσει το Σάββατο (21/02) ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα του Ευόσμου υποδέχεται τον Τύρναβο και το σύνθημα για τη νίκη έδωσε ο επιθετικός, Νέστωρ Στεφανίδης, ο οποίος τόνισε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να είναι ενωμένοι και να τα δώσουν όλα για την αναρρίχηση των «σταχυοφόρων». Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Νέστορα, σκοράροντας στο ΕΑΚ του Βόλου έφτασες ήδη τα δύο γκολ με τη φανέλα του Αστέρα. Βρισκόμενος μόλις λίγες εβδομάδες στην ομάδα, πώς κρίνεις τις πρώτες σου εμφανίσεις;

«Δεν είμαι ικανοποιημένος 100%. Πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολύ περισσότερα στην ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνομαι και αυτό πιστεύω ότι θα συμβαίνει συνολικά στην ομάδα, γιατί έχουν μπει αρκετοί νέοι παίκτες στο σύνολο και δεν υπάρχει ακόμα απόλυτη ομοιογένεια».

Ο Αστέρας μετρά πλέον τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Πιστεύεις ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη;

«Είμαι σίγουρος ότι ακόμα η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν τελικό και να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο για να επικρατήσουμε. Ο στόχος δεν είναι εύκολος. Είναι πάρα πολύ δύσκολος, αλλά αισιοδοξώ ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε μέσα από πολύ δουλειά και πίστη».

Η αναμέτρηση με τον Τύρναβο είναι κρισιμότατη για τη μάχη της παραμονής. Θα αντέξει η ομάδα στην πίεση του αποτελέσματος;

«Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Ποιοτικό και έμπειρο. Δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος για να "δέσουν" οι νέοι παίκτες με τους παλιούς. Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και είναι αποφασισμένος να καταθέσει και τη ψυχή του στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το απόγευμα του Σαββάτου θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι μονόδρομος».

Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι φυσιολογικά απογοητευμένοι. Μιλώντας εκ μέρους του εαυτού σου, αλλά και εκ μέρους των συμπαικτών σου, ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις τους στείλεις;

«Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση, αλλά δεν πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν βοηθά η μιζέρια και η ηττοπάθεια. Οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα πρέπει να κοιτάνε την επόμενη μέρα. Εμείς αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση και ελπίζω ο κόσμος να ενισχύσει τον αγώνα μας. Ποδοσφιαριστές και κόσμος πρέπει να γίνουμε ένα και το Σάββατο σαν μία γροθιά να καταφέρουμε να πετύχουμε τη νίκη».

Last modified onΤετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep