Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Συγκλονιστική υποστήριξη»

Στην ώθηση που έδωσαν οι οπαδοί του Ηρακλή απέναντι στον Ηρακλή στάθηκε ο Παύλος Μυροφορίδης.

Για τη νίκη (2-1) επί του Αιγινιακού, την έως τώρα συγκομιδή και την ενίσχυση του Ιανουαρίου μίλησε μεταξύ άλλων στον Arena Fm ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης. Στάθηκε, μάλιστα, στην υποστήριξη των οπαδών στο ματς της Δευτέρας (16/02) και σημείωσε ότι αυτοί βοήθησαν για να έρθει το δεύτερο γκολ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί του Αγινιακού:

«Ο Αιγινιακός έκανε τον αγώνα του και πάλεψε. Η νίκη μας ήταν δίκαιη και θέλω να βλέπω τον Αιγινιακό έτσι σε όλα τα ματς. Αν παίζει έτσι και έχει αυτή την εικόνα είναι ομάδα τριάδας».

Για τον Κυριακίδη:

«Και ο Κυριακίδης και πολλά άλλα παιδιά έχουν έρθει με συλλογική δουλειά. Υπάρχει συνομιλία με τον προπονητή και ακόμα και διαφωνία πολλές φορές για να έρθει ο καλύτερος. Ο Κυριακίδης είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένα εργαλείο».

Για την μικρή ένταση που δημιουργήθηκε στο γήπεδο:

«Είχε μεγάλη ένταση το γήπεδο και ο κόσμος προκλήθηκε αρκετά. Δεν δημιουργήθηκαν επεισόδια, υπήρχαν μόνο λεκτικές επιθέσεις και στον γκολ βγήκε το ξέσπασμα. Δεν είναι σωστό αυτό αλλά τους νιώθω και τους καταλαβαίνω. Η υποστήριξη που είχε η ομάδα ήταν συγκλονιστική. Ο κόσμος με την έντασή του βοήθησε στο γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες του Αιγινιακού για την ένταση που έδωσαν στο παιχνίδι».

Για το πόσους βαθμούς διαφορά θέλει ο Ηρακλής μέχρι το τέλος:

«Όποιος κάνει σχέδια για το μέλλον, κάποιος γελάει μαζί του. Εμείς κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και βλέπουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά πιστεύω στο τέλος θα έχουμε αρκετά μεγάλη απόσταση από τον δεύτερο και τον τρίτο».

Για τα πλέι οφ:

«Εκεί είναι άλλο πρωτάθλημα. Είναι μια διαδικασία με κινδύνους που αντιμετωπίζεις πραγματικά καλές ομάδες. Εμείς δεν παίρνουμε τίποτα αψήφιστα και δεν θα πάθουμε ξανά ότι πάθαμε με τον Πιερικό».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη:

«Όταν είναι ικανοποιημένος και ευχαριστημένος ο άνθρωπος που «ματώνει» και πληρώνει, είμαστε υποχρεωμένοι να τον κάνουμε χαρούμενο».

Για την παρακολούθηση των αντιπάλων:

«Υπάρχει το τμήμα συνεργατών γύρω από τον προπονητή που ενημερώνουν τον προπονητή για τον κάθε αντίπαλο. Είναι ο κ. Μεταξάς με τους συνεργάτες του που ασχολούνται με αυτό. Γίνονται εισηγήσεις για καλούς παίκτες και από εκεί και πέρα το εξετάζουμε και το βλέπουμε. Οι ρόλοι είναι διακριτοί βέβαια. Αν δουν έναν παίκτη που εμείς δεν έχουμε δει μετά εμείς θα παρακολουθούμε την μετέπειτα πορεία του.

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο:

«Αν ο Ηρακλής πρέπει να συνεχίσει να χτίζει κάτι για το μέλλον πρέπει να κρατήσει τον προπονητή του. Σε ένα – δυο στραβά αποτελέσματα δεν μπορείς να «τελειώνεις» τον προπονητή. Πρέπει να δώσουμε χώρο στον Νίκο να δουλέψει γιατί η δουλειά του φαίνεται. Πρέπει να καταλάβουν οι πάντες πως αυτός είναι ο προπονητής για τα επόμενα χρόνια. Μόνο έτσι μπαίνουν οι βάσεις για κάτι καλό τα επόμενα χρόνια».

Για τους παίκτες που ήρθαν:

«Αποκτήθηκαν αξιόλογα παιδιά και καλοί παίκτες. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε Τετάρτη- Κυριακή και χρειαζόμαστε αυτούς τους καλούς παίκτες που δίνουν λύσεις στον προπονητή».

Για τους βαθμούς που χάθηκαν και επέστρεψαν:

«Είναι αμαρτία ότι κερδίζεις μέσα στο γήπεδο και να στο παίρνουν όπως είναι αμαρτία να διεκδικείς βαθμούς που έχεις χάσει στα χαρτιά. Ήταν βαθμοί παρμένοι στο γήπεδο και τέλος καλό, όλα καλά».

Last modified onΤρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep