Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήταν μάθημα για τη διοίκηση»

Ο Γιάννης Κακαγιάννης (εδώ με τον Σπύρο Παπαθανασάκη) τόνισε πως ο Ηρακλής πρέπει να έχει περισσότερη συμπαράσταση από τον κόσμο Ο Γιάννης Κακαγιάννης (εδώ με τον Σπύρο Παπαθανασάκη) τόνισε πως ο Ηρακλής πρέπει να έχει περισσότερη συμπαράσταση από τον κόσμο

Δίκαιωση για τον Ηρακλή χαρακτήρισε την επιστροφή των τριών βαθμών από τη ΦΙΦΑ ο Γιάννης Κακαγιάννης.

Ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Κακαγιάννης αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε στον Ηρακλή με την προσωρινή αφαίρεση των τριών βαθμών και υπογράμμισε πως αποτέλεσε μάθημα για τη διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ.

Αναλυτικά, ο Κακαγιάννης μίλησε στον Arena FM:

Για το γεγονός πως ο Ηρακλής πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς:

«Ήταν ένα θέμα του 50%-50% και ξοδέψαμε πολύ χρόνο και ψυχολογική φθορά για να πετύχουμε. Πήραμε τους βαθμούς πίσω και είναι δικαίωση για τους παίκτες και τον προπονητή. Ο πρόεδρος είναι χαρούμενος γιατί προέκυψε θέμα από το πουθενά ενώ όλα πήγαιναν καλά. Διοικητικά μάς κόστισε στο ψυχολογικό τομέα αλλά και κάποια χρήματα στον κ. Παπαθανασάκη. Το ευχάριστο είναι πως ήρθαν οι βαθμοί αλλά και το ότι δεν επηρεάστηκαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν ένα μάθημα αυτό για τη διοίκηση. Όποιο λάθος και να γίνει ευθύνεται η διοίκηση και αναλάβαμε τις ευθύνες μας. Από εκεί και πέρα ξέρουμε εμείς τι γίνεται».

Για τη διοίκηση της ομάδας:

«Αναλάβαμε μια ομάδα κοντά στη διάλυση και τα θετικά είναι πιο πολλά από τα αρνητικά. Έχουν γίνει κάποια λάθη σίγουρα αλλά τώρα διοικητικά ετοιμαζόμαστε για τη Σούπερ Λίγκα. Θα πρέπει να αλλάξουμε διοικητικά και να διεκδικήσουμε το κομμάτι της πίτας που αντιστοιχεί στον Ηρακλή από το κομμάτι των χορηγιών. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας ενώ και το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα βάλει τέλος σε αυτούς που μπαίνουν χωρίς να πληρώνουν. Πρέπει να αρχίσουν να έρχονται χρήματα στην ομάδα και ο κ. Παπαθανασάκης είναι προετοιμασμένος για αυτό. Τώρα είμαστε στο συν οκτώ και θα ήθελα να δω τη θύρα 13 γεμάτη για να πω πως κάνουμε πολύ καλή δουλειά».

Για το αν μπορεί να πάει στον τελικό του Κυπέλλου ο Ηρακλής:

«Αν φτάσουμε στον τελικό καλώς αλλά η προτεραιότητα της ομάδας είναι η άνοδος και τίποτα άλλο».

Για τον κόσμο της ομάδας:

«Η ομάδα θέλει στήριξη και ο κόσμος αυξάνεται σιγά – σιγά. Ο αγώνας που κάνουμε είναι δύσκολος και θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας. Θέλουμε μεγαλύτερη συμπαράσταση».

Για το αν θα οργανωθεί το τμήμα σκάουτινγκ:

«Λειτουργούμε με μια διαφορετική νοοτροπία. Υπάρχει εταιρεία που ερευνά το πώς να οργανωθεί ο Ηρακλής διοικητικά σαν μια μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν ιδέες και πλάνα που τα δουλεύουμε. Γίνονται συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Last modified onΣάββατο, 14 Φεβρουάριος 2015 11:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep