Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρέπει να φτιάξεις ομάδα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μίλησε για τη βοήθεια που... δεν δίνουν οι διαδοχικές προσθήκες.

Θέλαμε πολύ το παιχνίδι σήμερα. Μπήκαμε καλά απέναντι σε μία ομάδα που έχει καλή αμυντική λειτουργία. Είχαμε πει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θεωρώ ότι μέχρι τα 75 μέτρα φτάναμε καλά τη μπάλα, αλλά στο επιθετικό τρίτο είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε φάσεις.

Θεωρώ ότι δεν κινδυνεύσαμε από τον Πιερικό, γιατί είχαμε καλή ισορροπία. Ξέραμε ότι παίζει πολύ καλά σε κόντρα επιθέσεις, αλλά δυστυχώς είχαμε πρόβλημα. Αλλάξαμε σχεδόν όλους τους μεσοεπιθετικούς μας. Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα θέλει δουλειά, ιδιαίτερα στην επίθεση, θέλει συνοχή, περισσότερους αυτοματισμούς. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και όλη την εβδομάδα σε αυτό δουλέψαμε και ελπίζουμε ότι αυτό θα βγει σιγά - σιγά.

Ξέρω ότι στενοχωρήθηκε ο κόσμος. Και εμείς το ίδιο. Τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι πολύ καθοριστικό, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την είσοδο στα play off.

Για τη δήλωση του Ελιομάρ να εκτίσει την ποινή του απέναντι στον Πιερικό:

«Ο Ελιομάρ ήταν τραυματίας όλη την εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τη Λαμία. Είχε χτυπήσει τον ώμο του, δεν προπονήθηκε καθόλου και αφού βλέπαμε ότι δεν θα μπορούσε να παίξει, τον δηλώσαμε να εκτίσει τώρα».

Για το πρόβλημα στο επιθετικό τρίτο:

«Κάθε αγωνιστική μπαίνουν καινούργιοι παίκτες. Ίσως το σημαντικότερο πρόβλημα είναι αυτό. Δεν μας βοηθάει ότι μπαίνουν νέοι παίκτες. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν υπάρχει ακόμα η κατάλληλη χημεία μεταξύ μας. Πρώτα πρέπει να κάνεις ομάδα και μετά ο στόχος. Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να κάνουμε ομάδα. Έχουν έρθει 12 νέοι παίκτες. Προσπαθούμε ό,τι καλύτερο από την πλευρά μας».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 13 Φεβρουάριος 2015 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep